Volleyball Danmark logo

Gratis opstartsforløb for klubber

Volleyball Danmark tilbyder medlemsklubber et gratis opstartsforløb for dem, der er gerne vil starte Ramasjang Familievolley op. Læs mere om forløbet og tilkendegiv jeres interesse her.

Vil din klub gerne nemt og sikkert i gang med Ramasjang Familievolley, så tag kontakt til Volleyball Danmark, der netop nu tilbyder et GRATIS opstartsforløb. Det er intet krav, at opstartsforløbet skal starte umiddelbart efter klubbens tilkendegivelse. Opstartsforløbet kan sagtens sættes i gang på et senere tidspunkt.

Opstartsforløbet:

  • Strategimøde (ca. 2 timer)
  • Opfølgning og evaluering (1-2 timer)
  • Løbende støtte og hjælp til både træneren og klubben
  • Markedsføringsmaterialer
  • Registrering af klubbens Ramasjang Familievolley-tilbud på volleyball.dk
  • Rekrutteringsmulighed for klubben: Volleyball Danmark tilbyder et Ramasjang Volley-forløb i den lokale daginstitution, hvor Volleyball Danmark står for al afvikling og kontakt (4 timer pr. daginstitution). Ønsker klubben selv at stå for afvikling af forløbet og kommunikation, stiller Volleyball Danmark gratis materialer til rådighed herfor. 

Pris for klubber medlem af Volleyball Danmark: 0 kr.
Pris for klubber ikke medlem af Volleyball Danmark: 1.990 kr.

Tilkøb: Besøg af en intruktør i forbindelse med jeres træning (1-2 timer). 500 kr. pr. time

Ramasjang Familievolley er støttet af Nordea-fonden, og er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.
DGI Volleyball er på området for Ramasjang Familievolley samarbejdspartner.