Volleyball Danmark logo

Spil Ramasjang Familievolley 

Hvis du har travlt, og både vil være sammen med dit barn og samtidig være fysisk aktiv - så skal I være med til Ramasjang Familievolley. Find din klub her på siden.

Ramasjang Familievolley henvender sig til familier med børn på 3-6 år. Til Ramasjang Familievolley kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn, og I kommer helt sikkert til at have det sjovt, mens I møder andre volleyglade børn og voksne.

HER KAN DU GÅ TIL RAMASJANG FAMILIEVOLLEY

På kortet kan du få et overblik over de klubber, der tilbyder Ramasjang Familievolley. Kortet opdateres løbende med nye klubber. 

5 gode grunde til at gå til Ramasjang Familievolley

  1. Du og dit barn får kvailitetstid sammen
  2. Dit barn får succesoplevelser og udvikler sin motorik
  3. Du og dit barn bliver en del af et fællesskab
  4. Dit barn lærer trin for trin at spille volleyball
  5. Du og dit barn får et enestående første møde med foreningslivet

Leg, motorik og bold

Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne?
Til Ramasjang Familievolley arbejder trænerne med balance, rytme, bolde og bevægelse i volleyball-lege og spil. Trænerne arbejder altid med aktiviteter tilpasset børnenes niveau og alder.

Socialt fællesskab

På Ramasjang Familievolleyholdet kommer dit barn til at indgå i et trygt fællesskab. Trænerne bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.


Ramasjang Familievolley er støttet af Nordea-fonden, og er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.
DGI Volleyball er på området for Ramasjang Familievolley samarbejdspartner.