Hjemmesidebanner

Pokalfestival - årets sjoveste stævne! 

Så er det ved at være tid til sæsonens SJOVESTE turnering for alle Kids- og Teenspillere i HELE Danmark!

Vi er klar til et BRAG af en Pokalfestival - denne gang samlet under et tag i DGI-Huset i Vejle, så alle hold spiller samme sted! Vi glæder os til at se jer til en weekend i børnenes og de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet - og ikke mindst kampene om de store pokaler til mestrene i alle rækker - og naturligvis medaljer :)

Gør Pokalfestivalen til årets klubtur 

Pokalfestivalen er en oplagt mulighed til at samle alle klubbens Kids- og Teenhold til en sjov klubtur, hvor man ud over at spille en masse volleyball, kan hygge sig sammen som klub og lære hinanden bedre at kende. Alle hold spiller samme sted og sover inden for 100 meters gåafstand. 

Vi glæder os til at se mange af jer til et sjovt stævne igen, og håber at vi i Vejle kan skabe en helt fantastisk weekend for jeres Kids- og Teenspillere, jeres trænere og forældre. Vi glæder os til en weekend med en fantastisk stemning i hallerne, hvor spillerne kan heppe på hold- og klubkammerater og hygge med spil i et af de hyggelige område i huset efter kampene. Vi håber også, at den nye svømmehal når at åbne, så I får mulighed for at besøge den, hvis I har lyst. For de voksne vil der desuden være et dejligt rum, hvor man kan nyde en kop kaffe/te, læse avisen eller snakke med sin sidemand. Der vil også blive tilbudt Totum kropsterapi, til dem, der godt kunne bruge en lille pause fra hallen.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser