Volleyball Danmark logo

Skolestævner

10 Trin final
Skolestævner en en nem måde for din klub at få kontakt til en masse potentielle Kids- og Ungdomsspillere samt forankre klubbens tilstedeværelse i lokalmiljøet. Med et skolestævne introducerer din klub Kids- eller Teenvolley for elever og lærere og er samtidig med til at inspirere skolerne til selv at spille volleyball i deres idrætsundervisning. Samtidig er det et af de mest effektive rekrutteringsværktøjer for din klub, da I med en relativ lille indsats kan skaffe mange nye medlemmer til klubben. 

Kids- og Teenvolleyskolestævner er den største stævneaktivitet i de danske skoler, hvor der hvert skoleår deltager ca. 30.000 børn.

Hvordan afvikles et skolestævne? 
Et Skolestævne er et samarbejde mellem en lokal klub, en skole og Volleyball Danmark. Volleyball Danmark er den koordinerende part og sørger for, at skolen og klubben har alt hvad de skal bruge, for at afvikle et godt stævne. Fordelingen af opgaver ser således ud: 

Klubben:

  • Booker hallen (I kan også lave skolestæver udendørs og låne net af Volleyball Danmark).
  • Afvikler stævnet i hallen (Stævnet tager ca. 3 timer, men afsæt 4 timer i alt til opsætning af baner og oprydning efter stævnet. 

Skolen:

  • Tilmelder hold på skolevolley.dk
  • Sørger for at elever og lærere kommer frem/tilbage fra stævnet og er aktive på dagen.

Volleyball Danmark: 

  • Laver indbydelse, som lægges på tilmeldingssiden skolevolley.dk
  • Tager imod tilmeldinger og står for kontakten til lærerene
  • Laver stævneplanen til dagen
  • Sender alle materialer til klubben, så de kan afvikle stævnet (Kampplaner, labels, klistermærker, ark til registrering af resultater)

Er din klub klar til at afvikle skolestævne?

 I er altid velkomne til at kontakte Volleyball Danmarks sportskonsulent Randi Fechtenburg direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis I er i tvivl eller har brug for hjælp til at komme i gang med et skolestævne.