Volleyball Danmark logo

Lektionsplanlægning

Med den åbne skole er der virkelig skabt muligheder for, at klubberne kan aftale et undervisningsforløb i samarbejde med idrætslærerne og dermed være med idrætsundervisningen.

Vi har i dette afsnit med lektionsplaner beskrevet nogle muligheder, man som foreningsmand eller som lærer kan anvende i undervisning af Kidsvolley.

Med Kidsvolley har vi et virkelig godt og spændende spil, der helt sikkert, vil blive en stor succes i skolen. Spillet opfylder alle idrætslærerens krav om, masser af bevægelse og motoriske udfordringer til alle eleverne. Samtidig sikres en god progression i spiludviklingen og teknikindlæringen, der kan bygges videre på i idrætsundervisningen i overbygningen.

En hver god idrætstime kræver en god planlægning. Dette gælder naturligvis også, når der står Kidsvolley på programmet. Vi vil prøve at give dig nogle eksempler på, hvordan du som lærer eller træner i klubben kan tilrettelægge et godt og spændende forløb i Kidsvolley i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Se nærmer på disse sider.

Vi har ligeledes set på, hvordan du ved at tage Kidsvolley på programmet kan opfylde målene for idræt på de enkelte klassetrin.

Du kan finde alle lektionsplanerne her.

Lektionsplanlægningen kan af pladsmæssige årssager kun skitseres, men vi henviser til det mere uddybende materiale: Kidsvolley i skolen. Her er der en fyldig beskrivelse af spillet, teknikkerne og forslag til øvelser.

Bestil materialet i vores online Volleybutik.