Volleyball Danmark logo

Mandag, 21 november 2022 10:59

Pokalturneringen: Følg lodtrækningen til kvartfinalerne

Written by

OPDATERET: Søndag eftermiddag blev de allersidste 1/8-finalerne spillet i Pokalturneringen, og der er nu kun en enkelt kvartfinalekamp mellem de 16 tilbageværende hold og en plads til den prestigefyldte Final4turnering i Aarhus den 3.- og 4. februar. 

Der venter et brag af en volleyballfest, når ASV og Volleyball Danmark slår dørene op til endnu en Final4-weekend i Aarhus den 3. – 4. februar 2023, og Pokalturneringens mestre skal kåres. 16 hold har stadig mulighed for avancement til Final4, men det kræver en sejr i kvartfinalen, hvis det skal lykkes. Hvem møder hvem i kvartfinalerne bliver afgjort i morgen! 

Lodtrækningen til kvartfinalerne vil foregå LIVE på Volleyball Danmarks YouTubeside tirsdag den 22. november kl. 17:00. Der trækkes både lod om hvem, der møder hvem, samt hvem der skal have hjemmebanefordel. Dog tilfalder hjemmebanefordelen altid lavest rangerende hold, hvis de to modstandere ikke spiller i samme række. Der er fri lodtrækning mellem holdene i hver runde. Dog kan holdene seedet 1-4 tidligst møde hinanden i semifinalerne.

Følg Pokalturneringen på denne side

Kvartfinaler, Kvinder:
VLI - Brøndby VK
Ikast KFUM - DHV Odense
Gentofte Volley - ASV Elite
Team Køge - Holte IF

Kvartfinaler, Herrer:
Amager VK.2 - VK Vestsjælland
Gentofte Volley - DHV Odense
Marienlyst-Fortuna - Middelfart VK
Ikast KFUM - Nordenskov UIF