Hjemmesidebanner

Onsdag, 01 december 2021 09:44

Optakt: Gentofte Volley skal rejse sig hurtigt efter nederlag i europæisk opgør

Written by
Optakt: Gentofte Volley skal rejse sig hurtigt efter nederlag i europæisk opgør Foto: Flemming Patulski

Gentofte Volley tog tirsdag aften hul på 1/16-finalen i CEV Challenge Cup mod estiske TalTech. Kampen igennem var esterne et skridt foran og vandt således første opgør 3-0. Onsdag aften venter andet opgør, hvor Gentofte Volley skal finde nye kræfter og et ekstra niveau, hvis de skal sikre sig billetten videre i turneringen.

CEV Challenge Cup, 1/16-finale, 1. kamp:
TalTech Volleyball – Gentofte Volley: 3-0 (25-18, 25-19, 25-20)

En velbesøgt Kildeskovshal var tirsdag aften pyntet op til det længe ventede europæiske opgør mod estiske TalTech. Gentoftemandskabet var forberedt på hår modstand fra det baltiske tophold, og de fik også rigeligt at se til i tirsdagens opgør. Selvom Gentofte Volley kampen igennem lagde et højt servepres på gæsterne, var det ikke nok til at tage trykket fra TalTechs skarpe offensiv, og Gentofte måtte gå fra første opgør med et 3-0 nederlag.

Gentofte Volley får dog allerede muligheden for revanche onsdag aften, hvor de kan nyde godt af endnu engang at spille på hjemmebanen i Kildeskovshallen. Det kræver dog nogle forbedringer i maskineriet, hvis de skal gå med sejren i det andet opgør, mener cheftræner Ibrahim Alievski.

”Vi havde en rigtig god modtagningsdag i går, men formåede ikke at konvertere i angrebet. Så i dag skal vi køre noget mere centerspil og have mere tryk på ude på kanterne. For hvis vi kan holde den modtagning, bør vi kunne sideoute en del bedre, end vi gjorde i første kamp. Og så skal vi trykke mere til den i serv for at få dem lidt ned i banen”, fortæller Alievski.

Find info om billetter og tilskueradgang her

Livescore fra kampene kan følges via CEVs hjemmeside.

CEV Challenge Cup, 1/16-finale, 1. kamp:
TalTech Volleyball – Gentofte Volley: 3-0 (25-18, 25-19, 25-20)
30.11.2021 – 19:00: Kildeskovshallen, Gentofte

CEV Challenge Cup, 1/16-finale, 2. kamp:
Gentofte Volley – TalTech Volleyball
01.12.2021 – 19:00: Kildeskovshallen, Gentofte

Read 333 times