Hjemmesidebanner

Tirsdag, 16 november 2021 12:19

Optakt: Middelfart VK på svær opgave i returkamp i Grækenland

Written by
Optakt: Middelfart VK på svær opgave i returkamp i Grækenland Foto: Alejo Cvitanich

Middelfart VK har ryggen mod muren, når de onsdag aften spiller returkamp i CEV Challenge Cup mod græske PAOK Thessaloniki på deres hjemmebane. Med et nederlag i Middelfart, er fynboerne tvunget til at levere et lille, tidligt julemirakel, hvis de skal sikre sig avancement i turneringen.

Selvom Middelfart VK i store dele af første kamp i Lillebæltshallen spillede op med grækerne, blev det alligevel til en 3-0 sejr til gæsterne, der dermed har en stor fordel inden kampen onsdag aften. Skal Middelfart VK gøre sig nogle forhåbninger om en billet til 1/16-finalerne, kræver det nemlig ikke blot en 3-0 eller 3-1 sejr i den ordinære kamp, men også sejr i et efterfølgende Golden Set – og det kræver økonomisering på energien.

- ”Vi skal formå at spille med et lavere energiniveau, for vi kan ikke spille med 120 i timen – det er der ikke nogen, der er i god nok form til. Så vi skal finde ud af, hvordan vi kan være mere aggressive, når vi server, og så slappe lidt mere af i vores sideout, hvor vi i første kamp var lidt for anspændte. Med lidt mere ro i angrebet spiller vi egentlig godt med dem. Så jeg tror bestemt vi har en god chance for at spille lige op med dem i Grækenland”, forklarer cheftræner Martin Ølgaard Stenderup før kampen.

Livescore fra kampen kan følges på CEVs Match Centre. 

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 1. kamp:
Middelfart VK – PAOK Thessaloniki: 0-3 (22-25, 19-25, 16-25)
10.11.2021 – 19:30: Lillebæltshallen, Middelfart (DK)

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:
PAOK Thessaloniki – Middelfart VK
17.11.2021 – 18:00: PAOK Palace Sport, Thessaloniki (GRE)

sammen er vi strkere vol2

Read 296 times