Hjemmesidebanner

Fredag, 11 juni 2021 08:06

Danmarks første helårlige efterskolelinje med beachvolleyball er åbnet i Lindenborg

Written by

Stemningen af sommer, sol og sand er rykket fast ind på Efterskolen Lindenborg ved Roskilde. I dette skoleår har Lindenborg, som den første efterskole i landet, nemlig startet en helårlig beachvolleyball-linje, og der har været rift om pladserne fra start.

Lindenborg har gennem 9 år haft en stor volleyball-linje, der rummer alle niveauer, og har formået af sende fire hold til DM. Men nu har efterskolen udbygget linjen og det er nu også muligt at gå på en dediceret beachvolleyball-linje. Muligheden for dette har været eftertragtet og linjen blev allerede på sit første år fyldt helt op, ligesom der i de kommende skoleår også er booket op.

”Det er fedt, at der har været så stor efterspørgsel på beachvolleyball-linjen. Eleverne der startede i år, har ikke haft den store erfaring i sandet, men alle har fået noget ud af det. Nogle af dem, som typisk har spillet lidt volleyball før, er blevet virkelig bidt af det og har endda tilmeldt sig ungdomsstævner på den danske beachvolleyball tour. Andre har hygget sig med at spille og fået god motion, men har ikke ambitioner om at spille kampe. Og det er jo det, der gør beachvolleyball så fantastisk; vi kan rumme det hele og let justere niveau ift. antal spillere på banen.” fortæller Martin Kattner, lærer på Efterskolen Lindenborg.

Skolen har selv etableret to beachvolleyball-baner, men i dele af skoleåret benyttes indendørsbanerne i Hafnia Hallen, Valby, som nås med en halv times bustur. Denne mulighed har gjort det muligt at satse på beachvolleyball hele året og givet flere elever blod på tanden til at fortsætte i sandet, når efterskoleopholdet om nogle uger afsluttes.

”Vi vil på Lindenborg altid have den gode efterskoleoplevelse i fokus, men vi kunne også godt tænke os at skabe et tilbud til dem, der har ambitioner med beachvolleyball. Så vi er i fuld gang med at kigge på, hvordan vi udbygger linjen og skaber mulighed for dem, der vil lidt mere. Samtidig drømmer vi om på sigt at være et samlingspunkt for beachvolleyball med camps, events og turneringer. Det er i teenageårene de nye talenter udvikler sig, og hvis Lindenborg kunne være en del af den rejse for Danmarks nye beachvolleyballstjerner, ville jeg være glad og stolt.” afslutter Martin Kattner.

Læs mere om Efterskolen Lindenborg her: https://www.efterskolen.dk/

Read 458 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.