Hjemmesidebanner

Søndag, 16 maj 2021 11:16

Aarhus Beachvolley Club er Årets Breddeklub 2021

Written by

Aarhus Beachvolley Club kan – ud over at kalde sig Volleyball Danmarks største klub – nu også kalde sig Årets Breddeklub 2021. Prisen blev overrakt i forbindelse med klubbens afvikling af Aarhus Challenger og endeligt offentliggjort ved Repræsentantskabsmødet søndag den 16. maj.

Prisen for Årets Breddeklub går i 2021 til Danmarks største volleyball klub. Det er en klub, der er vokset og vokset de seneste år til at have et medlemstal på 612 medlemmer for 2020. Flot og imponerende udvikling. Men den er bestemt ikke kommet af sig selv. Klubben har arbejdet målrettet med at skabe en stærk kultur i klubben, og har samtidig arbejdet massivt med synligheden af klubbens tilbud.

ABC formår i særlig grad at vise sporten frem i lokalmiljøet. De er med hver gang muligheden opstår – om det er i forbindelse med Årets Fest-uge, Kapsajladsen eller ved en stor firmabegivenhed i byen. Så er klubben til stede med åbne baner og imødekommende trænere fra klubben. Klubben arbejder ligeledes i skolerne, hvor de har ca. 1000 elever igennem undervisningsforløb og turneringer.

Klubben forsøger altid med deres events at gøre spillet tilgængeligt, sjovt og socialt for alle og enhver. De er ikke bare med til at brande egen klub, men hele sporten på en fed og attraktiv måde.

Det er en klub, hvor der er plads til alle. Fra de helt små Ramasjang spillere til dame/herre til mix og til ”Oldstar”trup. At der er plads til alle, giver sig ligeledes til udtryk i, at klubben er åben for samarbejder med specifikke målgrupper. Fx har klubben samarbejdet med Projekt Gadeplan, hvor indvandrerpiger igennem en måned har fået undervisning i beachvolley, og der er efterfølgende oprettet egentlig træningshold målrettet indvandrere i samarbejde med Dansk Flygtningehjælps Ungdom i Aarhus. I år prøver klubben et mindre tilbud af til autistiske børn, der skal spille Kidsvolley i sandet. En dejlig åben og inkluderende klub med tilbud til alle.

Der kommer løbende mange nye medlemmer og ”Den gode velkomst” har højt fokus i klubben, hvilket betyder at medlemmerne bliver. Det hænger utvivlsomt også sammen med at klubben tilbyder andet end ”bare” træning og kampe. Det er en klub med masser af aktiviteter og hyggearrangementer udenom selve spillet.
Klubben er også stærk på frivillige. Her finder vi dem, der altid knokler ekstra, men også mange der gerne hjælper med en hånd i ny og næ. Der vurderes, at ca. 100 personer er frivillige i klubben.

Et citat fra en af klubbens bestyrelsesmedlemmer siger ret meget om denne klub:
”Det kan godt være, vi ikke har vundet Danmarksmesterskabet, men vi har dæleme vundet mange beachvolleyspilleres hjerte.

Det er derfor en fornøjelse at kunne kåre Aarhus Beachvolley Club som A-Sport.dk Årets Breddeklub 2021

Read 885 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.