Hjemmesidebanner

Onsdag, 10 marts 2021 18:46

Årets Danske Volleyballspiller 2020 hos herrerne er også fundet

Written by

I går kunne vi løfte sløret for kvindernes Årets Danske Volleyballspiller 2020 og i dag er det hos herrernes fornemme pris, der skal have fundet sin ejermand. Det er kollegaerne selv, der har stemt på netop deres favorit til at vinde den prestigefulde titel som Årets Spiller. Få her det fulde overblik over vinderne her.

Valget er faldet på:

Mads Kyed Jensen (NBV Verona, Italien)
Besidder et exceptionelt fysisk potentiale, ikke kun i kraft af hans højde, da han også er bevægelig og god med bolden. Han er en de få danskere med en karriere i den italienske Serie A, hvor han spiller på allerhøjeste niveau.

Mads Kyed er gledet direkte ind i startopstillingen og er blevet en af de vigtigste pointscorere for holdet. I denne sæson har Mads Kyed skiftet position fra hæver til diagonal, hvilket vidner om et mangfoldigt volleyballtalent.

De øvrige nominerede var: Axel Jacobsen (Panathinaikos, Grækenland), Oskar Kjerstein Madsen (OAC-TUC, Frankrig), Sebastian Mikelsons (Gentofte Volley), Tobias Hougs Kjær (Caruur Gent, Belgien)

Dette års kandidater på både dame- og herresiden er blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen og en endelig udvælgelse af Top Volley Danmark. De endelige vindere er  fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet.

Read 833 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.