Hjemmesidebanner

Fredag, 05 februar 2021 13:36

Final 4 optakt: Gentofte Volley vs. Nordenskov UIF (Herrer)

Written by

De seneste to sæsoner har Gentofte Volley løftet pokaltrofæet. Nu rækker de forsvarende DM- og pokalvindere ud efter endnu en pokal til pokalskabet.

Men skal landets pt. bedste herrehold gøre sig forhåbninger om et vaskeægte pokal-hattrick, så kræver det en sejr i egen hule lørdag eftermiddag kl. 15.00, når Nordenskov UIF venter i semifinalen.


Rasmus Mikelsons, Gentofte Volley:

”Vi har ikke mødt Nordenskov i ligaen endnu, men de har et spændende hold - med mange udlandske profiler. Vi forventer derfor en højintens kamp, hvor vi fra Gentofte især vil være tændte - og ikke mindst sultne efter at komme i finalen, og dermed få chancen for at forsvare vores titel fra forrige sæson.

Som hold har vi i løbet af sæsonen vist, at vores topniveau er ekstremt højt, hvor vi i nogle kampe har holdt en sideout på 80%. Dette stammer fra vores sublime modtagning, hvor Hartmann, Mølgaard, Ibrahim og Kasper, har gjort det nemt for vores dygtige hæver, Sebastian Mikelsons, som let har kunne fordele spillet, som det har passet ham.

En finaleplads vil derfor være et enormt skulderklap, efter en ellers turbulent - og hård sæson. Derfor er holdet ekstra ivrige for at kunne gå videre til finalen, hvor man har muligheden for at vise sig frem på én af de største scener i dansk volleyball.”

Hos gæsterne fra Nordenskov UIF har man enorm respekt for lørdagens modstander, men har dog en stor optimisme og tro på, at man kan lave en overraskelse lørdag i Kildeskovshallen.


Emil Blankholm Pedersen, Nordenskov UIF:

”Vi forventer en svær kamp da Gentofte er kommet ubesejret igennem sæsonen. Vi håber at vi kan levere en god kamp, trods alle odds. Derudover glæder vi os til de fede dueller og det høje niveau.

Vi skal alle levere på topniveau for at få en sejr. Og så vores 2 kanter, Louis og Max, spille godt hvis vores chancer om en finale plads skal realiseres. Dog skal vi alle sammen være klar til at præstere.

Personligt har jeg ikke prøvet at stå i finalen endnu, det ville være rigtig fedt at kunne prøve det. Sidste år blev det til en 3. plads, så vi håber vi kan gøre det bedre i år.”

Der er kampstart lørdag d. 6. februar kl. 15.00 i Kildeskovshallen i Gentofte. Covid-19 situationen gør, at der ikke er adgang for tilskuere.

Den anden semifinale hos herrerne står mellem Middelfart VK og VK Vestsjælland. Kampen spilles også lørdag med kampstart kl. 14.00.

Read 1283 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.