Dansk bestyrelsesmedlem i central post i CEV’s Coaches Commission

Bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark Thomas Bro-Rasmussen er blevet udpeget til sekretær i European Coaches Commission. Det skete ved det europæiske volleyballforbunds 38. kongres, der blev afholdt i forbindelse med EM for herrer i Polen. CEV-præsident Aleksandar Boričić bekendtgjorde, at han ønsker at modernisere den europæiske volleyballfamilie og have et tættere samarbejde med spillere og trænere.…

:


Bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark Thomas Bro-Rasmussen er blevet udpeget til sekretær i European Coaches Commission.

Det skete ved det europæiske volleyballforbunds 38. kongres, der blev afholdt i forbindelse med EM for herrer i Polen.

CEV-præsident Aleksandar Boričić bekendtgjorde, at han ønsker at modernisere den europæiske volleyballfamilie og have et tættere samarbejde med spillere og trænere.

Dette skal ske ved at involvere trænere og spillere i den strategiske planlægning og dermed yderligere styrke væksten og udviklingen af volleyball på alle niveauer over hele Europa.

Derfor har CEV genoprettet European Coaches Commission (ECOC) samt dannet Athletes’ Working Group. Og det er for ECOC, at bestyrelsesmedlem Thomas Bro-Rasmussen er blevet udpeget til sekretær.  

“Der venter en række spændende opgaver. Først og fremmest retter kommissionen fokus på en række skoleprojekter, hvor lærere, klubtrænere og forældre skal arbejde sammen for at få gjort volleyball til en central aktivitet for børn i alderen 8-12 år,” siger Thomas Bro-Rasmussen.

European Coaches Commission består af følgende medlemmer:
Philippe BLAIN (FRA) – Præsident
Thomas BRO-RASMUSSEN (DEN) – Sekretær
Gert VANDE BROEK (BEL)
Urmas TALI (EST) 
Tuomas SAMMELVUO (FIN)
Sophia PAPADOPOULOU (GRE)
Marco MENCARELLI (ITA)
Casper GROENHUIJZEN (NED)
Ferhat AKBAS (TUR)

Del nyhed

LÆS OGSÅ