Hjemmesidebanner

Volley Week

I uge 39 står der volleyball på skemaet. Her opfordres alle klubber nemlig til at deltage i det nationale event "Volley Week", hvor dørene og hallerne bliver åbnet op og sporten vises frem på bedste vis. 

Volley Week er en tilbagevendende begivenhed, der i de sidste to år har givet over 200 nye medlemmer til klubber rundt omkring i landet. Til Volley Week tilbydes alle interesserede nemlig muligheden for at stifte bekendtskab med volleyballs alsidige, sjove og sociale sider - og det er gratis både for klubber og deltagere at være med!

Den 21.-27. september 2020 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med DGI Volleyball endnu engang Volley Week, hvor vi håber, at endnu flere klubber har lyst til at deltage og skabe medlemsvækst. Mere information om klubtilmelding følger.

Hvorfor skal klubben deltage i Volley Week?

Den primære grund til at deltage i Volley Week er, at det er en rigtig god mulighed for at skaffe nye medlemmer til klubben. Volley Week adskiller sig fra et almindeligt Åben Hus-arrangement ved, at klubben kan drage fordel af den indsats, som Volleyball Danmark, DGI Volleyball og alle de andre klubber landet over gør for at promovere Volley Week. 

Derudover er Volley Week også en god anledning til at lave nogle hyggelige arrangementer for klubbens eksisterende medlemmer. 
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.