Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

I dag lancerer Volleyball Danmark officielt deres nye store nyhedssatsning, Instagram-profilen VolleyWall_dk.

18 procent af danskerne over 12 år tjekker dagligt deres Instagram. Især blandt de unge mennesker, er det sociale medie meget populært.

Det er en af grundende til, at Volleyball Danmark nu leverer nyheder på deres nye Instagram-profil, VolleyWall_dk.

”Instagram er fremtiden. Faktisk er det allerede nu en af de mest anvendte nyhedsplatforme, når vi taler om unge mennesker,” siger Jakob Wärme Lykke, presse- og kommunikationschef i Volleyball Danmark.

”En af fordelene ved Instagram er, at de unge mennesker er der. De klikker ikke ind på vores hjemmeside for at læse om volleyball. Vi håber at fange en gruppe, som normalt ikke er særlig interesseret i nyheder,” siger han.

Med VolleyWall_dk håber Volleyball Danmark at ramme bredere samt nye målgrupper. Ikke kun med egne nyheder, men volleynyheder fra hele verden.

”Vi vil bruge VolleyWall_dk til, at egne spillere er opdateret på, hvad der sker i ind- og udland. Samtidig tror vi på, at det kan gøres så spændende, at mange også uden for volleyballmiljøet får øjnene op for, at volleyball er fedt,” siger Jakob Wärme Lykke.

”Vi kommer til at dække alt fra den lille flække til landshold. Og vi kommer til at involvere hele Volleyball Danmark i at levere historier. VolleyWall_dk er alle volleyballspillernes fælles platform,” siger han.

Nyhederne på den nye Instagram-profil kommer ikke til at erstatte nyhederne på volleyball.dk og beachvolley.dk, men der vil være andre og flere nyheder på VolleyWall_dk.
tirsdag, 22 maj 2018 06:00

Slut med teknisk timeout

Det europæiske volleyballforbund CEV har besluttet at droppe de tekniske timeouter i alle CEV-kampe med øjeblikkelig virkning.
Landstræner Sven-Erik Borch Lauridsen og trænerteamet har sat navne på de 20 spillere, der udgør damelandsholdets bruttotrup frem mod den kommende EM-kvalifikation.
FIVB’s Volleyball Nations League er i gang. Du kan se alle kampe live og on demand – men det kræver et lille teknisk trick.
Det strømmer ind med tilmeldinger til årets mest inspirerende trænerkursus.
For få gymnasieelever spiller volleyball. Det vil Volleyball Danmark ændre på ved at tilbyde volleyball lige efter skoletid med fokus på det sociale, sved og succesoplevelser.
Guld-, sølv- og bronzemedaljer blev i weekenden fordelt mellem landets bedste U21-hold i volleyball.
Anfører for de danske volleyballherrer Axel Jacobsen vandt i weekenden The Double i Israel, da Jacobsen og resten af Hapoel Mate Asher-holdet vandt mesterskabsfinalen.
Guld-, sølv- og bronzemedaljer skal fordeles mellem landets bedste U21-hold, når der fredag, lørdag og søndag afholdes danmarksmesterskaber i Ikast. Finalerne vises direkte på Volley TV.
Den kommende sæson i damernes Volleyliga bliver uden Amager VK. De tredobbelte DM-bronzevindere har meddelt turneringsledelsen i Volleyball Danmark, at de trækker deres damehold fra Volleyligaen.
Side 1 ud af 124
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.