Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

søndag, 14 oktober 2018 06:00

U17-landsholdene i NEVZA-ilden i Ikast

De danske ungdomslandshold kæmper den 15.-18. oktober om kronen som U17-mester blandt NEVZA-nationerne. Volley Tv streamer alle kampe live.
Syv spillere fra VK Holbæk har sat rekord i flest baggerslag.
I en helt ny podcast-serie tager Volleyball Danmark pulsen på de danske volleyballspillere i udlandet.
Torsdag eftermiddag godkendte generalsekretæren i NEVZA inddelingen til gruppespillet i NEVZA Club Championships. Se hvem de danske klubber møder her.
Danskernes Idrætspris er prisen, der hylder projekter og idéer, der hver dag året rundt er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne. Indstillingsperioden løber ugen ud, så skynd dig ind på hjemmesiden og indstil jeres volleyballkandidat.
tirsdag, 02 oktober 2018 08:14

Volley Week-rekordforsøg i Holbæk

I Uge 39 løb den landsdækkende Volley Week af stablen. Hver 5. klub i Danmark slog dørene op og inviterede alle interesserede indenfor til en smagsprøve på sporten. I VK Holbæk kiggede 6-7 nye ansigter forbi til et spændende rekordforsøg.
Projektet skal afdække årsager og undersøge effektive behandlingsmetoder af overbelastning i akillessenen og knæsenen. Den anerkendte forskergruppe søger elitevolleyballspillere til projektet.
Hver år uddeler DIF og DGI 45 millioner kroner fra deres fælles foreningspulje til idrætsforeninger i Danmark. Har din klud den rigtige idé, kan I stadig nå at få fingere i en del af de mange penge. Og Volleyball Danmark hjælper gerne med ansøgningen.
Nye hold, der ønsker at indgå i certificeringsprocessen, skal senest den 15. oktober have meddelt dette skriftligt til turneringslederen.
Volleyball Danmarks Bredde- og udviklingsafdeling har udviklet nogle helt nye midlertidige tatoveringer, der skal sprede den gode fortælling om Kidsvolley i skolen.
Side 1 ud af 132
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.