Hjemmesidebanner
mandag, 07 maj 2018 08:36

Foreningspulje kan give økonomisk boost til volleyklubber

Written by
De sidste detaljer er faldet på plads, og derfor er DIF og DGI’s foreningspulje nu åben og klar til at modtage ansøgninger. 45 millioner skal uddeles til idrætsforeninger allerede i år.

Den har været på trapperne i et stykke tid, DIF og DGI’s foreningspulje, men nu er den her. Puljen hvorfra der årligt skal uddeles 45 millioner kroner til idrætsforeninger i Danmark.

Alle idrætsforeninger og deriblandt volleyballklubber kan søge om midler fra puljen til at støtte fællesskaberne i klubben og til at skabe rum til udvikling. Hvis en forening har gået og drømt om at gennemføre et projekt, men ikke har haft pengene til det, så er der her en oplagt mulighed for at få projektet realiseret.

Puljen kommer til at støtte mange forskellige formål og behov. På https://www.dif.dk/da/forening/stoette kan foreninger få yderligere information om puljen. Blandt andet om, hvad der kan søges til, tidsfrister, beløbsstørrelser, og foreningerne kan også hente et dokument med ofte stillede spørgsmål.

Selve ansøgningsproceduren finder sted via Centralt ForeningsRegister (CFR) på adressen www.medlemstal.dk, hvor foreningerne i forvejen registrerer medlemstal. Alle foreninger har fået eller vil få direkte besked om puljen på baggrund af de kontaktoplysninger, de har opgivet til CFR.

Løbende ansøgning
DIF og DGI’s foreningspulje uddeler midler inden for tre beløbskategorier. Det tilstræbes, at puljens midler uddeles ligeligt i disse tre beløbskategorier, det vil cirka 15 mio. kroner til ansøgninger inden for hver beløbskategori per kalenderår.

De tre beløbskategorier i DIF og DGI’s foreningspulje er:

- Beløb op til og med 25.000 kroner
- Beløb fra 25.001 til 100.000 kroner
- Beløb fra 100.0001 til 500.000 kroner


Ansøgninger op til og med 25.000 kroner behandles løbende. I denne kategori gælder først-til-mølle-princippet – dog under forudsætning af, at ansøgningerne opfylder ansøgningskriterierne. Ansøgninger fra 25.001 til 100.000 kroner behandles en gang om måneden (undtagen juli og december) med ansøgningsfrist den første i hver måned. Mens ansøgninger fra 100.001 til 500.000 kroner behandles fire gange om året med ansøgningsfrist d. 1. februar, 1. maj, 1. august og 1. november.

Kilde: DIF.dk
Read 1035 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.