Mandag, 25 januar 2021 12:32

Bedstevolley er tilbage i nye og enklere klæder

Written by
Bedstevolley er tilbage i nye og enklere klæder Foto: Klaus Sletting

Først hed det Bedstevolley, men de seneste par år har det heddet Senior+ Volley. Nu er navnet ændret tilbage til det originale Bedstevolley, og konceptet er blevet endnu bedre.

Det er flere rigtig gode grunde til, at navnet Bedstevolley er tilbage på banen, fortæller Randi Fechtenburg, sportskonsulent i Volleyball Danmark:

”Navnet Bedstevolley signalerer både målgruppe, hygge og volleyball, og det er det helt rigtige navn,” siger hun.

”Bedstevolley henvender sig til alle. Både dem, der vil hygge sig, men også i høj grad til dem, der ønsker at udvikle sig og spille stævner og turnering. Selvom man er nået pensionsalderen, er der stadig masser af ambitioner. Vi har et spil for alle i denne målgruppe, hvor både det sociale og udvikling går hånd i hånd,” siger Randi Fechtenburg.

Sammen med navneændringen tilbage til Bedstevolley har Volleyball Danmark valgt at ændre lidt i konceptet, så det bliver mere enkelt. Bedstevolley går fra fire spil til to spil, da erfaringen har vist, at det er disse spil, der i praksis anvendes i klubberne samt udvikler spillerne bedst muligt.

”Selvom Corona pt. sætter en stopper for selve Bedstevolley-træningen, så kommunikerer vi tæt med spillerne over mail, mobil og via en Facebook-gruppe. Her er vi i gang med at finde et slogan til Bedstevolley sammen med spillerne. Det er spændende at se, hvad vi kommer frem til,” siger Randi Fechtenburg.

Bliv Bedstevolleyklub nu

Fortuna Odense Volley er en af de klubber, der har haft Bedstevolley lige fra starten, og det har kun været en succes. Det fortæller formand Lars Hauge fortæller:

”Vi er meget glade for også at have et tilbud i klubben for denne målgruppe. Vi synes, det er vigtigt, at der er plads til alle, og vi nyder at have disse spillere, der kommer og dyrker deres sport i vores klub. Tænk vi har en sport, alle kan dyrke og udvikle på uanset alder. Det er fantastisk,” siger han.

Sidder du i en klub og har tænkt tanken, at Bedstevolley da ville være et genialt spil i min klub, men har endnu ikke gjort noget ved det – så er der en mulighed nu!

”Vi står parate til at hjælpe, så det er bare at give os et ring eller en mail, så er vi helt klar til at hjælpe jer i gang, så I kan starte op, lige når det passer jer,” siger Randi Fechtenburg.

Kontakt Randi Fechtenburg på mobil: 29295871 eller skriv: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis I har de mindste spørgsmål vedr. Bedstevolley eller har lyst til at starte dette dejlige spil op i din klub.

Read 296 times