Onsdag, 20 januar 2021 08:01

Her er de nominerede til Årets Danske Volleyballspiller 2020 (herrer)

Written by

Traditionen tro skal Årets Danske Volleyballspiller kåres. Se hvem, der er nomineret til prisen her.

Årets Danske Volleyballspiller er en kåring af en dansk spiller, der i løbet af det forgangne år har præsteret godt for sin klub og/eller landshold. Alle danske spillere kan betragtes til prisen, uanset om de spiller i den danske Volleyliga eller i en udenlandsk klub.

Dette års fem kandidater (for hvert køn) er blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen.

Her er de nominerede herrespillere til prisen som Årets Danske Volleyballspiller 2020:

Axel Jacobsen (Panathinaikos, Grækenland)
Præcis som en god rødvin bliver Axel Jacobsen bedre og bedre med årene. Han blev valgt til den bedste hæver i den græske liga, da de i sidste sæson vandt både mesterskabet og pokaltitel i Axels Jacobsens første sæson for Panathinaikos. Axel er nu 37 og har været en fast bestanddel på landsholdet siden han var 17 år gammel.

Mads Kyed Jensen (NBV Verona, Italien)
Besidder et exceptionelt fysisk potentiale, ikke kun i kraft af hans højde, da han også er bevægelig og god med bolden. Han er en de få danskere med en karriere i den italienske Serie A, hvor han spiller på allerhøjeste niveau. Mads Kyed er gledet direkte ind i startopstillingen og er blevet en af de vigtigste pointscorere for holdet. I denne sæson har Mads Kyed skiftet position fra hæver til diagonal, hvilket vidner om et mangfoldigt volleyballtalent.

Oskar Kjerstein Madsen (OAC-TUC, Frankrig)
Han er en utroligt seriøs og målrettet spiller, der har forfulgt sit talent. Oskar Madsen har taget det svære, men vigtige skridt til udlandet som professionel volleyballspiller med succes. Han er højtspringende og hårdtslående, hvilket kommer til gavn for både klub og landshold.

Sebastian Mikelsons (Gentofte Volley)
Alderen trykker ikke, tværtimod. Sebastian Mikelsons spiller klogere og klogere, som årene går. Han styrer Gentofte Volley-holdet med naturlig autoritet og går altid forrest i fight og indstilling. Ethvert hold vil være lykkelig for en spiller som Sebastian Mikelsons på holdet.

Tobias Hougs Kjær (Caruur Gent, Belgien)
En spillertype, som kan være forbillede for mange volleyballspillere. Tobias Hougs Kjær har vist, at volleyball ikke kun er for højhusene. Han er en utrolig klog spiller med en fantastisk boldkontrol. Tobias Hougs Kjær udnytter sit potentiale fuldt ud og vist, at man sagtens kan være med på højeste niveau uden at være over to meter. 

De endelige vindere vil blive fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet.

Read 1493 times