Tirsdag, 09 maj 2017 10:26

Hans-Ole Nielsen modtager Volleyball Danmarks ærestegn

Written by
En af Danmarks bedste og mest vellidte volleyballdommere gennem tiden Hans-Ole Nielsen, bedre kendt som Hassan, modtog på Volleyball Danmarks repræsentantskabsmøde i weekenden Volleyball Danmarks ærestegn.

Efter 40 år i den røde dommertrøje lagde Hans-Ole Nielsen fløjten på hylden sidste år. I weekenden stoppede Hans-Ole Nielsen som bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark.

Tidligere har han også været frivillig i Fladså Volleyball Klub i den daværende sjællandskreds.

På Volleyball Danmarks repræsentantskabsmøde takkede formand Erik Jacobsen ham for sin indsats som dommer, som leder og i bestyrelsen.

”Lidt løs hovedregning fortæller, at du nok sammenlagt har været hjemmefra for at dømme i op mod to år. Hvis man så tænker på, hvor mange gange du har fløjtet. Det er umuligt at regne ud. Du må også have slidt en del fløjter op,” sagde formand Erik Jacobsen.

”Du er i øvrigt et behagelig bekendtskab og en god kammerat. Og så ønsker at fastholde de gamle dyder, som foreningslivet giver. Du er meget fokuseret på foreningslivets værdier. Det er mig en stor ære på Volleyball Danmarks vegne at tildele dig Volleyball Danmarks ærestegn,” sagde Erik Jacobsen.

Hans-Ole Nielsen nåede i alt at dømme 1.514 kampe i danmarksturneringen, 42 internationale kampe samt et hav af blandt andet ungdomsmesterskaber og kredskampe.

Han har været en dygtig og populær dommer i Volleyligaen, hvor spillerne i imponerende 10 år i træk har stemt ham ind som Årets Dommer, senest i 2016.

Hans-Ole Nielsen fortsætter med at arbejde inden for dommerområdet.
Read 4031 times