Torsdag, 14 april 2016 06:00

På lørdag findes de danske mestre i volleyball

Written by
Den 2. og afgørende DM-finale i volleyball spilles lørdag. Brøndbys damer og Marienlysts herrer står med matchbold på hånden efter sejre i første finaleopgør. Begge DM-finaler streames direkte på Zibra Sport og dr.dk.

De regerende danmarksmestre Gentofte har ryggen mod muren inden den 2. og sidste DM-finale på lørdag mod de regerende pokalmestre Marienlyst.

Fynboerne vandt første slag om DM-guldet 3-1 i en hæsblæsende forestilling, og Gentofte er dermed tvunget til sejr, hvis de skal presse finalerne ud i ét altafgørende Golden Set.

”Puha. Det bliver vanvittigt spændende mellem Gentofte og Marienlyst på lørdag. Nogle gange kommer tillægsordene lidt i overflod, når man skal tale spænding ind i en kamp, men det er helt på sin plads til herrernes 2. DM-finale,” siger Anders Frank, kommentator for Dansk Volleyball Forbund.

”Der er ikke superlativer nok til at beskrive det drama, jeg forventer. Alle ingredienser er til stede til et perfekt volleyballmåltid,” siger han.

”Hvis man så 1. DM-finale i Marienlyst, behøver man ikke mere information for at vide, at 2. DM-finale bliver et hamrende spændende drama. Hvis holdene kommer ud i Golden Set, vil det være prikken over i’et.”

Gentofte har fordel af hjemmebane i Gentofte Sportspark, når 2. DM-finale spilles lørdag klokken 16:00.

Brøndby kan vinde The Quadruple
Inden herrefinalen spilles, skal Holte og Brøndby afgøre, hvem der skal have hængt guldmedaljerne om halsen hos damerne.

De regerende pokal- og danmarksmestre Brøndby vandt 1. DM-finale sikkert med 3-0 og har dermed det bedste udgangspunkt inden sidste slag i DM-kampen lørdag klokken 14:00.

”Der er ingen tvivl om, hvem der er favorit. Brøndby har siddet solidt på Holte i hele sæsonen, både i grundspillet, pokalturneringen og i den 1. DM-finale,” siger Anders Frank.

”Til gengæld er det nu, at begge hold skal kende deres besøgstid. På lørdag klokken 14:00 og et par timer frem, plus minus, skal hele sæsonen finde sit facit,” siger han.

Bliver Brøndby danmarksmestre på lørdag, vil det være klubbens fjerde trofæ og kronen på værket i en fænomenal sæson for vestegnsklubben. De er allerede sikret The Treble i form af sejre i pokalturneringen, NEVZA Club Championships og Øresundsligaen. Vinder Brøndby også DM-guldet, har de dermed sikret sig The Quadruple.

Holte har, uanset udfaldet af lørdagens finale, sikret sig DM-medaljer for imponerende 29. år i træk.  

Alle DM-finaler streames direkte på Zibra Sport og dr.dk.
Billetter til DM-finalerne kan købes her.

Hvis I som klub deltager med mange tilskuere (min. 10 personer), kan der købes billetter til kr. 50 pr. voksen, og der vil blive reserveret pladser til klubben i hallen. Henvendelse til arrangementskoordinator Peter Morsing, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 14. april.

KAMPPROGRAM, DM-FINALERNE

1. DM-finale, lørdag den 9. april i Marienlystcentret
Brøndby – Holte (d): 3-0 (25-18, 25-20, 25-17)
Marienlyst – Gentofte (h): 3-1 (29-27, 24-26, 36-34, 25-23)

2. DM-finale, lørdag den 16. april i Gentofte Sportspark
14:00: Holte – Brøndby (d)
16:00: Gentofte - Marienlyst (h)
Read 2371 times