Hjemmesidebanner
Claus Bøllingtoft

Claus Bøllingtoft

fredag, 15 maj 2020 10:46

Repræsentantskabsmøde udsættes

Repræsentantskabsmødet 2020 udsættes

Grundet et fortsat forsamlingsforbud på max. 10 personer frem til den 8. juni, bliver Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde udsat til efter sommerferien. Den nærmere dato vil blive fastsat og meldt ud senest primo august 2020.

Årsrapporten offentliggøres stadig senest den 17. maj 2020, og følges op af et webinar den 3. juni kl. 19 med mulighed for at stille spørgsmål til Økonomiansvarlig i Volleyball Danmarks bestyrelse, Morten Refsgaard, samt direktør for Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen.
Mere information omkring webinar sendes til dem som har tilmeldt sig, hvilket skal ske senest onsdag den 27. maj 2020 på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Årsrapport, beretninger og øvrigt materiale vil blive offentliggjort den 16. maj 2020 på volleyball.dk

Mødemateriale, inklusive årsrapport for 2018 er uploadet. Find materialet her>>
Bestyrelsen offentliggør materiale vedrørende budget mm. i ugen op til repræsentantskabsmødet.

Hvis man har spørgsmål der ønskes belyst bedes de indsendt på forhånd til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Er der opklarende spørgsmål vedrørende regnskabstal kan de stiles direkte til generalsekretær Claus Bøllingtoft på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mødet afholdes søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør
Af hensyn til forplejning mv. er der tilmelding senest den 29. maj 2019 kl. 12.00.


Tilmelding foregår pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mikasa har udviklet en ny topbold, V200W. Bolden er godkendt af det internationale volleyballforbund FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen. Mikasa Danmark giver eksklusivt tilbud.

Volleyball Danmarks Forretningsudvalg har vedtaget, at Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen for de klubber, der spiller med Mikasa.

Det vil dog ske ved en overgangsordning:

- I sæsonen 2019-20 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold i VolleyLigaen.

- I sæsonerne 2019-20 og 2020-21 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold i 1. og 2. division.

Dette vil blive indskrevet i propositionerne for Danmarksturneringen, idet klubber stadig kan vælge at spille med Molten V5M5000.

Volleyball Danmark har for at lette overgangen udarbejdet et eksklusivt tilbud sammen med forbundets boldsponsor Mikasa Danmark.

Mikasa V200W

Tilbuddet gælder for køb af minimum 24 bolde.

·         Ved køb af op til 35 bolde er prisen 420 kr. ex moms

·         Ved køb af mindst 36 bolde er prisen 400 kr. ex moms

Ordrer på minimum 24 stk. Mikasa V200W sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deadline for ordre er den 31. marts 2019.

Levering juli/august eller efter eget ønske.
Økonomiansvarlig og FU-medlem Leif Sonnesen trækker sig fra bestyrelsen i Volleyball Danmark ved det kommende repræsentantskabsmøde af personlige arbejdsmæssige årsager.

Når Volleyball Danmark afholder ordinært repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni, skal der findes en ny økonomiansvarlig til bestyrelse, da Leif Sonnesen har valgt at trække sig udenfor tur.

”Det er vigtigt for mig at understrege, at der intet politisk er i det og ikke hænger sammen med nogle af de andre personændringer, der har været i Volleyball Danmark,” siger Leif Sonnesen.

”Det skyldes ene og alene arbejdspres – jeg kan simpelthen ikke få min tid til at gå op, og jeg vil gerne se min familie en gang i mellem også. Jeg synes, at der skal være bare en minimumsindsats og -kvalitet i bestyrelsesarbejdet, og det kan jeg ikke opfylde nu,” siger han.

Leif Sonnesen vil fortsat gerne arbejde for og med volleyball og har tilbudt den siddende bestyrelse at være medlem af eller formand for Turneringsudvalget, indgå i en styregruppe eller udvalg, være supervisor og være aktiv i internationale arrangementer.

”Men arbejdsmængden skal skæres markant ned, så jeg stopper i bestyrelsen og FU plus dertil hørende opgaver,” siger Leif Sonnesen.

Dermed er posten som økonomiansvarlig på valg på repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni.

Volleyball Danmarks bestyrelse opfordrer alle, der kunne have interesse i at blive valgt ind i bestyrelsen eller opstille som formand, til at meddele dette til forbundet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 28. april mhp. at offentliggøre kandidaterne i repræsentantskabsmaterialet, der kommer tre uger inden repræsentantskabsmødet.

Alle formandskandidater bliver præsenteret på volleyball.dk.

VOLLEYBALL DANMARKS BESTYRELSE
Erik Jacobsen, formand (genopstiller ikke)
Jørgen Bentzen, næstformand og FU-medlem
Leif Sonnesen, økonomiansvarlig og FU-medlem (trækker sig)
Thomas Bro-Rasmussen, bestyrelsesmedlem og FU-medlem
Lone Godballe, bestyrelsesmedlem
Stine Gørtz, bestyrelsesmedlem (på valg)
Morten Refsgaard, bestyrelsesmedlem
Henrik Borring, bestyrelsesmedlem (på valg og genopstiller ikke)
Julie Lyskjær Pedersen, bestyrelsesmedlem (på valg)
Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark søndag den 2. juni 2019 kl. 10.00 på Hotel Comwell Klarskovgaard i Korsør.
Volleyball Danmark ønsker at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet i Beachvolleyball.

Vi søger en elitechef, der kan samle og udvikle elitemiljøet i Beachvolleyball i Danmark. Elitechefen skal sammen med Volleyball Danmark videreudvikle elitemiljøet i Beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter, og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Der er tale om en deltidsstilling, på 5-10 timer pr. uge i gennemsnit på årsbasis. Løn og ansættelsesforhold aftales i forbindelse med ansættelsen.

Se nærmere i uddybet stillingsopslag

For yderlige oplysninger kontakt generalsekretær Claus Bøllingtoft Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansøgning skal være modtaget senest den 10. januar 2019 kl. 12.00 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
onsdag, 26 december 2018 09:07

Juleferie

Volleyball Danmark ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kontoret holder lukket i juleferien.
Vi er klar igen onsdag den 2. januar 2019.
Ved hastesager kan vi kontaktes på mail eller mobiltelefon, se oplysninger under Forbundet/Administrationen.
tirsdag, 22 maj 2018 11:37

Repræsentantskabsmøde 2018

Midtjysk Volleyballs bestyrelse og Volleyball Danmarks bestyrelse har udarbejdet et ændringsforslag til det af MJVB fremsatte forslag.
Ændringsforslaget, øvrigt materiale og oplysninger kan findes her>>
onsdag, 09 maj 2018 15:59

Kontoret lukket fredag den 11. maj

Volleyball Danmarks kontor holder lukket fredagen efter Kristi Himmelfartsdag - den 11. maj 2018.
søndag, 06 maj 2018 18:29

Repræsentantskabsmøde 2018

Mødemateriale, inklusive årsrapport for 2017 er uploadet. Find materialet her>>
Side 1 ud af 6
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.