Hjemmesidebanner

Ungdomsvolley i Volleyball Nordjylland

Ungdomsvolley er 6 mands volleyball for unge fra 12 - 21 år.

Her bliver der gået lidt mere til stålet, da det er her alle de færdigheder spillerne har tilegnet sig i kids- og teenspillet, folder sig ud i fuld flor. Der spilles ungdomsstævner, hvor alle kan være med, pga. holdene mødes efter styrke og ikke efter nødvendigvis efter alder. Der findes også DM kvalstævner, hvor alle de officielle regler omkring køn, alder, antal spillere etc. skal overholdes.
Sæsonen afsluttes altid med de officielle Danmarksmesterskaber i henholdsvis Teen 2 U14, U14, U16, U18 og U21, hvor sæsonen kulminerer, og hvor der spilles volleyball af høj klasse. Der spilles en fælles dm-kvalifikation for hold vest for storebælt. Læs mere om turneringen her>>.


Læs mere om ungdomsvolley her>>

Talentcenter Vest

Der vil i løbet af sæsonen blive arrangeret samlinger, hvor udgangspunktet er, at man vil udvikle videre på det gode arbejde ungdomsklubberne laver med deres spillere. For at kunne være med til en TC-samling, skal den enkelte spiller mestre de grundlæggende volleyballslag. og have indblik i 6-mands volley. Spillerne er ungdomsspillere fra årgang 2013 og helt frem til U21.

For yderligere info kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.