Hjemmesidebanner

Vil du gerne træne endnu mere volleyball?

Volleyball Danmark organiserer og afvikler en masse aktiviteter for unge volleyballspillere, som har lyst til at spille en masse volleyball, møde nye kammerater og udvikle sig som spillere. Disse aktiviteter kalder vi Volleyskolen, Talentcenter Danmark & Camps. 
  • Volleyskolen er åben for alle mellem 11-18 år, som har lysten og indstillingen til at dygtiggøre sig som volleyballspillere. Det kræver dog, at man som minimum mestrer Teen 2 Volley og man er vant til at spille med en voksenbold.
  • Talentcenter Danmark er for dem med lidt mere volleyballerfaring, som ønsker at blive endnu dygtigere. Deltagelse i Talentcentret er også et krav for at blive taget i betragtning til ungdomslandsholdet. 
  • Camps er en række samlinger hen over året, hvor man som spiller kan fordybe sig ekstra meget i træningen over flere dage. Se en oversigt over alle camps her. 
Information:
Overordnede informationer om Volleyskolen, Talentcenter Danmark og Camps finder du på disse sider: 
Du kan kontakte Elitechef Sven Brix på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2372 8900, hvis du har spørgsmål.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.