Hjemmesidebanner

Skolesport

SkolesportSamarbejde med Skolesport og junioridrætsledere


Skolesport er et samarbejde mellem skole, Dansk Skoleidræt og DIF.

Skolesport er idræt lige efter skoletid hvor skolens ældste elever - junioridrætslederne står for undervisningen sammen med en lærer eller pædagog.

Skolesport vil meget gerne samarbejde med foreningerne i lokalområdet, det er blot at tage kontakt til skolen.

Hvis skolen har Skolesport er det oplagt at være med i undervisningen sammen med junioridrætslederne. I kan stå for undervisningen i samarbejde med junioridrætslederne, og I kan tilbyde junioridrætslederne at komme i praktik som hjælpetræner i jeres klub.

Eksempler på samarbejde:


Foreningen kan komme på skolen og sammen med junioridrætslederne planlægge et kidsvolleyforløb i en periode.

Skolen kan flytte undervisningen til foreningen. På den måde får eleverne mulighed for at se hvor kidsvolley træningen foregår, hvis de efterfølgende skulle få lyst til at blive medlem i klubben.

Man kan tilbyde junioridrætslederne at komme i "praktik" i foreningen. Aftal en periode på ca. 6-8 uger hvor de følger en træner og et hold og får lov til at stå for noget af træningen. Det kan gøre dem interesseret i træner gerningen

Link til skolesport http://www.skolesport.com/
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.