Hjemmesidebanner
Mandag, 21 december 2020 08:33

Ti nye udvalg skal udvikle Volleyball Danmark

Written by

Volleyball Danmarks bestyrelse besluttede på bestyrelsesmødet den 29. november 2020 at nedsætte ti bestyrelsesudvalg, der skal videreudvikle dansk volleyball og beachvolleyball.

Udvalgene skal bl.a. udvikle og arbejde inden for de overordnede strategiske rammer udstukket af Volleyball Danmarks bestyrelse.

Desuden skal udvalget diskutere og initiere overordnede retningslinjer til udvikling af området samt indstille større forslag og/eller beslutninger til videre behandling i Volleyball Danmarks bestyrelse.

Endelig skal udvalget godkende relevante reglementer inden for udvalgets arbejdsområde.

De ti udvalg er
Tre deciderede volleyball-udvalg: Landsholds- og talentudvikling, Liga- og divisionsudvikling samt Turneringsudvalg.

Tre deciderede beachvolleyball-udvalg: Landsholds- og talentudvikling, reglementsudvikling samt Tour-gruppen.

Fire udvalg, der både favner volleyball og beachvolleyball: Brandingudvalg, Seniorudvikling, Ungdomsudvikling samt Dommerudvalg.

Bestyrelsen har udpeget formænd og medlemmer til de forskellige udvalg, hvor der er en del gengangere fra de tilsvarende fungerende udvalg.

Seniorudvikling og ungdomsudvikling er ikke fuldt bemandet endnu, idet bestyrelsen ønsker at sikre en stærk regional fordeling og forankring. Derfor vil der blive lavet en bredere rekrutteringsproces for disse 2 udvalg. Er du interesseret i at høre mere om de to udvalgs arbejde, og er du eventuelt interesseret i at deltage i udvalgsarbejdet, er du velkommen til at kontakte Christina Attrup Juhl på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det helt nye brandingudvalg skal arbejde med Volleyball Danmarks synlighed og branding, og nedsættes i foråret 2021.

Oversigt over udvalgene kan ses her>

Udvalg VD Dec 2020
Read 459 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.