Hjemmesidebanner

Privatlivspolitik for Volleyball Danmark

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi i Volleyball Danmark behandler dine personoplysninger.

DATAANSVARLIG
I Volleyball Danmark er vi dataansvarlig i forbindelse med behandlingen af personoplysninger om dig.

Vi er:

Volleyball Danmark

Adresse:
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby

CVR: 22 73 22 18
Tlf.: +45 4326 2710
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Web: volleyball.dk

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

Volleyball Danmark behandler persondata om den enkelte i forbindelse med behandlingen af medlems-registrering og forbrug af vores services.

KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER
Som bruger af Volleyball Danmarks ydelser, kan vi indsamle følgende oplysninger, når relevant:
a) Følsomme personoplysninger: CPR-nummer.
b) Personoplysninger vedrørende straffedomme og lovovertrædelser.
c) Almindelige personoplysninger: Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, ind-meldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse, billeder

KILDER
Når vi modtager information fra andre end dig selv, vil disse kilder være:
a) En tidligere arbejdsgiver.
b) Online kilder, f.eks. sociale medier, der er offentligt tilgængelige.
c) Offentlige myndigheder.

BEHANDLINGSGRUNDLAG
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

Volleyball Danmark opbevarer og benytter kontaktoplysninger på foreningernes medlemmer til udvikling af forbundet, administration af aktiviteter, medlemshåndtering, opfyldelse af lovkrav, uddannelser, samlinger, camps, levering af varer, du har bestilt hos os, bevaring af oplysninger med historisk værdi til statistik og lignende samt udsendelse af nyhedsbreve og andre informationsaktiviteter.

Volleyball Danmark benytter ikke oplysningerne til kommercielle aktiviteter og videregiver dem ikke til tredjemand uden forudgående og særskilt aftale.

SAMTYKKE
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt grundlag end sam-tykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Som medlem af Volleyball Danmark giver du automatisk samtykke til, at vi må offentliggøre billeder af dig eller dit barn i det omfang det er relevant i forbindelse med Volleyball Danmarks virke.

VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:
Leverandører og forhandlere, som vi samarbejder med, og som assisterer vores virksomhed (forstået som serviceudbydere, teknisk support, leverandørydelser, e-mail service og finansielle institutioner). Offentlige myndigheder.

OVERFØRSLER TIL LANDE UDENFOR EU/EØS
Såfremt Volleyball Danmark videregiver persondata til en tjenesteudbyder eller databehandler uden for EU/EØS, sikrer Volleyball Danmark dette sker på forsvarlig vis. Oplysningerne vil kun blive videregivet i forbindelse med personens deltagelse i aktiviteter udenfor EU/EØS.

OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, det er tilladt og nødvendigt i henhold til lovgivningen. Per-sondata slettes, når denne ikke længere er nødvendig i forbindelse med Volleyball Danmarks services eller for at opfylde bogføringskrav.

DINE RETTIGHEDER
Du har følgende rettigheder:
  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. For at tilbagekalde dit samtykke kan du kontakte Volleyball Danmark på ovenstående kontaktoplysninger.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, alminde-ligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Volleyball Danmark på ovenstående e-mail.
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbin-delse med behandlingsaktiviteterne.

Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 24. maj 2018.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.