Beach netværk

Netværksmøde om ”Beachvolleyball”
Tirsdag den 13. marts kl. 17-21

Her inviteres personer, der har interesse i og arbejder med Beachvolleyball til dagligt. Det være sig spillere, forældre, trænere, klubfolk, arrangører m.fl.

Netværksmødet er et forsøg på at samle de relevante personer, der gerne vil involveres og indgå i en dialog om de muligheder og udfordringer der ligger i Beachvolleyball i Danmark.

Netværksmødet i Odense er målrettet ALLE der har en interesse i muligheder og udfordringer inden for Beachvolleyball i Volleyball Danmark.

Nogle af de ting vi gerne vil debattere er f.eks. udvikling af turneringer for breddespillere, udvikling af beachvolleyball for ungdomsspillere, træneruddannelse, uddannelse af beachvolleyballdommere, Touren m.m.
Andre emner og idéer vil vi også meget gerne høre fra jer.

Derudover vil vi bruge lidt tid på at informere om kraftcentrene, Talentudviklingskoncept og støtte af elitehold med international satsning.

På mødet debatterer vi også formen og rammen for, hvorledes vi fremadrettet skal arbejde med netværk omkring udvikling indenfor Beachvolleyball.

Netværksmødet for Beachvolleyball holdes tirsdag den 13. marts 2018 kl. 17-21 i Marienlyst-centeret, Windelsvej 138, Odense C.

Dagsorden (andre forslag er velkomne - målet for mødet er udvikling via netværk)

Velkomst
Baggrund for netværk
Touren
Udvikling
Sponsorer
TEMA 1:
Elite- og Talentkoncept 2018, herunder kraftcentrene
Beachvolleyball og volleyball – kan man det?
Synergier
Udfordringer
TEMA 2: UDVIKLING
Flere og mere!
Breddespillere
Ungdom
Uddannelse
Trænere
Dommere
Afrunding og det videre arbejde
Hvor ser vi meningsfulde netværk?

Tilmeldingen senest fredag d. 9. marts 2018 foregår med en mail til Peter Morsing: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, klub og erhverv i forening (spiller, træner, forælder, bestyrelse eller lign.).

Har du det mindste spørgsmål, så kontakt endelig Peter på ovenstående mail eller 2877 2988