Hjemmesidebanner

Kåringer 2006

ungdomsklub 2006 v2Årets ungdomsklub 2006 - Grøndal EV

Valget af årets ungdomsklub er helt oplagt og man kan spørge sig selv, hvorfor det ikke er sket noget før. Klubben har om nogen præget dansk ungdomsvolley. Klubben har formået at tiltrække en lang række dygtige og engagerede trænere og ledere, der lægger vægt på et godt og seriøst ungdomsarbejde. Dette har udmøntet sig i en lind strøm af medaljer der er regnet ned over klubbens ungdomshold.
Klubben har via sin geografiske placering ikke de bedste betingelser for et traditionelt foreningsarbejde. Til trods for dette, har klubben på sin egen måde fået skabt et godt miljø omkring ungdomsarbejdet. Med stort socialt engagement er skabt en ungdomsafdeling, der nyder stor respekt og anerkendelse over hele landet.

Tilbagevendende deltagelse ved stævner i Danmark såvel som i udlandet prioriteres i klubben. Dette er med til at give de unge volleyballspillere uforglemmelige oplevelser og styrke de sociale bånd mellem dem.

Årets ungdomsklub har også sin markante lederskikkelse. En person, der tidligere er blevet kåret som årets ungdomsleder. Men klubben har vist, at de er mere end én person. Når der er brug for det, så står man sammen. Herved træder flere andre leder og trænere i karakter.

Jeg kan nu røbe, at årets ungdomsklub har hjemme i det indre København. Og at klubben - med opstart af Kidsvolley - har over 100 ungdomsspillere. Klubben viser vejen og beviser hvor langt man kan nå med et målrettet ungdomsarbejde, dygtige trænere kombineret med et socialt engagement. Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne klub titlen som Årets ungdomsklub - Grøndal EV.

ungdomsleder 2006 v2Årets ungdomsleder 2006 - Aase Bechsgaard, VK Hjallese

Årets ungdomsleder er en kendt skikkelse i ungdomsmiljøet. Gennem en årrække har hun, og jeg har hermed allerede nu afsløret, at det er en kvinde, på sin helt egen måde præget ungdomsarbejdet. Dette gælder både som træner for utallige hold – lige fra Kidshold til ynglingehold og som leder i klub og kredsregi. Med en utrættelig energi, engagement og et smittende humør er hun gået forrest, når ungdommens sag tales. Dette gælder ikke mindst hendes mærkesag: Volleyball for alle.

Årets ungdomsleder har den holdning at der skal være plads til alle i ungdomsvolley. Volleyball skal være sjovt, lige meget om man er et talent eller en der har lidt sværere ved det.

De sidste par år er hendes kærlighed faldet på Kidsvolley. Med sin varme og hjertelighed skaber hun en tryg ramme for specielt de små kidsspillere, og de elsker hende. Der er skabt et sundt og godt idrætsmiljø for børnene. På forbilledlig vis har hun forstået at knytte en masse aktive forældre tæt til klubben.

Årets ungdomsleder har også overskud til at arbejde med Kidsvolley i et større perspektiv. Hun er Kidsspecialist i Dansk Volleyball Forbund og ansvarlig for Kidsvolley i hendes kreds. Med stor energi tilrettelægger og gennemfører hun Kidsvolleystævner på FYN med stor forståelse for værdierne i Kidsvolley og de enkelte klubbers behov og ønsker.

Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne person titlen som Årets ungdomsleder - Aase Bechsgaard fra VK Hjallese.

Årets klubgnist 2006 - Randers Volleyball Klub

Mottoet for denne klub kunne være: ”Hvor svært kan det være?” Klubben er gået fra 0 til 40 Kidsspillere på en sæson.

Dette resultat opnår man ikke uden den rette gnist i klubben. Og det har de. Med opbakning fra projekt ”Forbund i Fokus” har klubben på bare et år skabt en stor og velfungerende Kidsafdeling.

En hel række spændende og nye rekrutteringsstrategier har skabt baggrund for succesen.
Et af de mange tiltag er et stort Kidsvolley arrangement i Randers Storcenter. Med opvisningsbane, balloner, storskærm, foldere, schoot out bane og meget mere gjorde klubben god reklame for sig selv og Kidsvolley.

for at skabe den nødvendige opbakning til Kidsvolley har klubben internt afholdt kurser for klubbens medlemmer. På en kombineret forælder- og spilleraften i januar mødte ikke færre end 22 forældre og 40 Kidsspillere op.

I dette øjeblik er 6 af klubbens Kidstrænere på kidskursus i Vejle. Med den gnist klubben viser, er grunden lagt til et solidt fundament for en videreudbygning af ungdomsarbejdet

Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne klub titlen som ÅRETS GNIST.

Årets Klub-Gnist 2006 er: Randers Volleyball Klub

Sanne Boel modtog på vegne af Randers Volleyball Klub prisen, der ud over blomster og diplomer også indeholdt et gavekort til brug i ungdomsafdelingen.

Årets persongnist 2006 - Martin Brolin, Farum Volleyball Klub

Som forælder til en Kidsspiller er der ikke langt til at blive dybt involveret i både træner og lederarbejde. Årets gnist har på rekordtid gjort sig til en uundværlig person i sin klub. Med sin store energi og engagement har denne person været en væsentlig part af, at klubben i dag står som en af de mest blomstrende i dansk ungdomsvolley.

Det personlige engagement ses ikke mindst i træningen og til stævnerne, hvor HAN med positive attituder hjælpe og støtter sine mange hold med stor forståelse for værdierne i Kidsvolley. Ved pokalfestivalen så vi ham have styr på ikke mindre end 60 børn + diverse ledere og trænere – og det altid med et smil.

Årets gnist lyste virkelig op her i marts. Et enormt planlægningsarbejde lagde grunden til det største antal deltagere ved et Kidsarrangement nogen sinde. 520 skoleelever var over 5 dage samlet til skolestævne i Kidsvolley. Med den seriøsitet og det engagement årets gnist altid lægger for dagen, var vejen banet for en stor succes. Og succes blev det. Næste års skolestævne er allerede på tegnebrættet

At gnister kan tænde bål er han et godt eksempel på.

Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne person titlen som ÅRETS PERSON-GNIST.

Årets person-gnist 2006 er Martin Brolin fra Farum Volleyball Klub.

Det var en synlig glad Martin Brolin der modtog diplom, blomster og gavekort af ungdomsstyregruppens formand Jørgen Bentzen
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.