Hjemmesidebanner

Gode ideer til fastholdelse

I forbindelse med COVID 19 har der i perioder være en nedlukning af volleyballklubberne. En nedlukning og et idrætstilbud, der er anderledes end "normalt" kræver en ekstra indsats målrettet medlemmet. Derfor er her nogle ideer til, hvorledes fastholdelse af medlemmerne kan komme i højsæde hos jer i klubberne.

Den svære opstart

For medlemmer der ikke har været i klubben i flere månder, kan det være svært at starte op igen. Derfor er det centralt, at man har fokus på, at medlemmet starter op på ny igen. Dette er naturligvis primært gældende for de mere nye i klubben, men kan også sagtens gælde "gamle" spillere som måske har fået nye vaner og interesser.   

Kommunikation

Kommunikation kommunikation - der er ikke meget mere at sige. Når der sker ændringer i ens klub, som der for mange sker i denne tid, så er det centralt at få medlemmet involveret og informeret.

De vigtige samtaler

Det er altid vigtigt at tage samtalen med træneren, spilleren eller lederen. Men i en Covid-19 tid er det endnu mere centralt, hvis personerne skal få en god oplevelse med deres position i klubben. Derfor prioriter denne samtale, så de føler sig set.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser