Volleyball Danmark logo

Beachvolleyball Kvinder - Landsholdsbasen er Volleyball Danmarks nationale træningsbase for kvindelige landsholdsspillere samt for spillere med potentiale til at udvikle sig til landsholdsspillere

Med støtte fra Danmarks Idrætsforbunds og Team Danmarks olympiske partnerskabsaftale med KIRKBI har Volleyball Danmark oprettet en Landsholdsbase i København for de kvindelige danske beachvolleyballspillere, der vurderes at have det største potentiale for at spille med i den absolutte verdenselite . 

Ved udvælgelsen af spillere, der skal være en del af Landsholdsbasen, ligges der bl.a. vægt på, at spillerne ønsker at prioritere beachvolleyball og at spillerne har et stort potentiale for at tilhøre verdenseliten enten på kort eller lang sigt.

Ambitionen er, at Volleyball Danmark kan sende et hold til OL for at repræsentere Danmark i beachvolleyball for kvinder.

For oplysninger om Landsholdsbasen er du velkommen til at kontakte Volleyball Danmarks elitechef for beachvolleyball Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt dansk beachvolleyball i rejsen mod OL

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner for Landsholdsbasen og yderligere understøtte drømmen om OL, så kontakt Volleyball Danmarks kommercielle chef Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre om mulighederne.

Info om Landsholdsbasen

I første omgang er Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard udtaget til deltagelse i Landsholdsbasen. I de kommende måneder vil der blive foretaget en vurdering af, hvilke andre spillere, der vil have mulighed for at blive fast tilknyttet Landsholdsbasen. Det er forventningen, at der maksimalt vil være 8 spillere fast tilknyttet.

Landsholdsbasen vil have en stab tilknyttet bestående af landstræneren for kvinder samt herudover en række specialister som diætist, fysioterapeut, fysisk træner, mental træner og scout.

I perioder uden turneringsaktivitet vil der for spillerne typisk være daglige træninger på Landsholdsbasen, enten med bold eller som fysisk træning, eller begge dele. Supportfunktionerne diætist, fysioterapeut, fysisk træner, mental træner og scout vil løbende blive inddraget efter behov.

Ud over træninger i København, vil der i vinterhalvåret blive arrangeret træningslejre i udlandet for udvalgte spillere.

For udvalgte spillere vil der desuden være støtte til deltagelse i turneringer i udlandet. Det kan enten være økonomisk støtte og/eller ved at landstræneren og/eller udvalgte støttefunktioner rejser med ud til turneringerne. Du kan læse mere om Volleyball Danmarks økonomiske støttekoncept for deltagelse i udenlandske turneringer her.