Klub

Tilmeld jeres klub til gratis førstehjælpskursus

Idrættens førstehjælpsdage er et initiativ fra Dansk Førstehjælpsråd, der bringer sportsrelateret førstehjælp ud til sports- og idrætsklubber i september, oktober og november 2024. 

:


Dyrk sikker sport – tag del i idrættens førstehjælpsdage lokalt i din klub.

På Idrættens førstehjælpsdage kan jeres klub få besøg af en førstehjælpsinstruktør, fra Dansk førstehjælpsråd, der oplyser om førstehjælp ved hjernerystelse. Førstehjælpsinstruktøren forklarer og viser, hvordan man skal håndtere hovedskader, hvad der sker, når man slår hovedet, samt hvilke symptomer man især skal være særligt opmærksom på. 

Idrættens førstehjælpsdage er et initiativ fra Dansk Førstehjælpsråd, der bringer sportsrelateret førstehjælp ud til sports- og idrætsklubber i september, oktober og november 2024. 

Førstehjælpsinstruktører i hele landet stiller frivilligt deres arbejdskraft til rådighed for at oplyse om sportsrelateret førstehjælp. I efteråret 2024 er der fokus på hjernerystelse.

Tilmeld din klub til idrættens førstehjælpsdage:

 
Du tilmelder din klub ved at kontakte Vibeke fra Dansk Førstehjælpsråd på: vr@foerstehjaelpsraad.dk eller tlf. 40 30 22 08.


Opgiv mindst tre datoer i september, oktober eller november 2024, hvor jeres klub gerne vil have besøg af en førstehjælpsinstruktør. Så vil vi matche jeres ønsker til dato med en af vores frivillige førstehjælpsinstruktører. Vi kan ikke garantere, at det lykkes, men vi vil gøre, hvad vi kan
De frivillige kræfter er begrænsede, så kontakt Dansk førstehjælpsråd hurtigst muligt.

Hvor, hvordan og hvornår?

Førstehjælpsinstruktørens besøg varer ca. en time og kan finde sted både dag og aften, på hverdage og i weekender. Det er gratis for jeres klub at tage del i Idrættens førstehjælpsdage, men I skal være omkring 20 deltagere.

Hvem er Dansk Førstehjælpsråd? 

Dansk Førstehjælpsråd arbejder for at udbrede kendskabet til førstehjælp og for at sikre en høj kvalitet i kompetencegivende førstehjælpsuddannelser. Det er en paraplyorganisation for de største førstehjælpsorganisationer i Danmark: Beredskabsforbundet, Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber, Dansk Folkehjælp, Falck Danmark, Forsvarets Sanitetskommando og Røde Kors. 4.500 førstehjælpsinstruktører er tilknyttet Dansk Førstehjælpsråd.

Del nyhed

LÆS OGSÅ