Hjemmesidebanner
fredag, 16 oktober 2020 07:15

Optakt uge 42: Ren herrefight i efterårsferien

Written by Laura Brix
Nordenskov og Marienlyst over for hinanden i Final 4, hvor fynboerne trak det længste strå efter tiebreak. Nordenskov og Marienlyst over for hinanden i Final 4, hvor fynboerne trak det længste strå efter tiebreak.

I morgen tages der hul på 3. uge af Volleyligaen, og i denne efterårsferierunde er det udelukkende herreholdene, der skal i aktion. Alle hold i denne spillerunde går ind til deres sæsonpremiere. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 42
Herrer:
17.10.20 – 14:00: Amager VK – Aalborg Volleyball (streames på Volley TV)
17.10.20 – 15:00: Gentofte Volley – Middelfart VK
18.10.20 – 15:00: Nordenskov UIF – BK Marienlyst (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: Både Nordenskov og Marienlyst har haft godt gang i svingdøren op til denne sæson. Sydvestjyderne har foruden en ny træner otte nye spillere på holdkortet, mens fynboerne har ni navne i truppen. Hvem der har fået spillet de mange nye spillere bedst sammen til sæsonens første styrkeprøve med point på spil, får vi at se søndag eftermiddag.

Følg herrernes Volleyliga her.

I denne uge streames der to kampe på den nye version af Volley TV, hvor Volleyliga-klubberne selv står for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne. På sigt vil Volley TV komme til at streame samtlige kampe fra Volleyligaen.

Read 176 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.