Herre A       Herre U21      Herre U20      Herre U19      Herre U17 NEVZA     Herre U17 EM       Dame A      Dame U20      Dame U19       Dame U18      Dame U17     Dame U16  
Casper Ahlehoff Hansen

Casper Ahlehoff Hansen

Søndag, 13 august 2017 16:04

DM-vinderne i beachvolley er fundet

Masser af sol, mange mennesker og god Beachvolley prægede DM-finalerne på Amager strand. Hos damerne udeblev overraskelsen, og i herre finalen blev rutinen i sandet afgørende. 

Hos damerne viste Maria Tyndeskov og Line Trans stor kvalitet, da de efter finalen kunne hæve DM-pokalen. Der blev aldrig rigtig spænding om udfaldet, da Caroline Udemark og Mie Lindgren efter en flot samlet præstation ved DM blev overmatchet i finalen. Fra start lagde Tyndeskov og Trans stort pres på Udemark og Lindgren, som aldrig formåede at finde det flotte spil frem der bragte dem i finalen.

Damernes DM-finale i tal: 
Line Trans/Maria Tyndeskov vs. Caroline Udemark/Mie Lindgren: 2-0 (21-15,21-12)

Den spænding og nerve der udeblev i damernes finale, viste sig i den grad i herrernes DM-finale. Daniel Thomsen og Kristoffer Abell stod overfor sidste år DM-vindere Lars Mayland og Christopher Secher Hansen. Det blev en finale med en masse gode dueller, og de omkring 400 tilskuere der havde fundet vejen til Amager strand, blev i den grad godt underholdt. Men efter specielt et tæt og velspillet andet sæt, så kunne Lars Mayland og Christopher Secher Hansen for andet år i træk hæve DM-pokalen. 

Herrernes finale i tal: 
Lars Mayland/Christopher Secher Hansen vs. Daniel Thomsen/Kristoffer Abell: 2-0 (21-16,21-17)

Bronzemedaljerne hos damerne kunne Cecilie K. Olsen/Lærke M. Grønfeldt og hos herrerne Oliver Kaszas/Sebastian Kaszas glæde sig over. 

Du kan i løbet af mandag se eller gense finalekampene på VolleyTV.dk. 

Torsdag, 10 august 2017 11:05

Så gælder det DM-finalerne i sandet

I den kommende weekend gælder det DM-finalerne i Beach volley for både herrer og damer. Som vanen tro er det Amager strand, som lørdag og søndag ligger strand til. Du kan følge med helt gratis på Volley TV, som sender hele søndagen fra Centre Court.

Det er nu at eliten af dansk beachvolley samles, for at på Amager Strand den 12. og 13. august kæmpe om DM-titlen. Men det bliver i år en smule anderledes end de forgangne, da flere af forhåndsfavoritterne ikke stiller til start. Europæiske interesser og drømme om EM i 2018, gør at vi til dette DM bla. må se bort fra par som Helle Søndergaard/Simone Okholm på damesiden og hos herrerne må man se bort fra sidste års sølvvindere Daniel Jonassen/Morten Overgaard. Deltager listen til DM 2017 ser derfor således ud: 

Damer:
 • Maria Elisabeth Tyndeskov/Line Trans Hansen (fra Kerteminde)
 • Cecilie Køllner Olsen/Lærke Mygind Grønfeldt (fra Kerteminde)
 • Astrid Mellmølle/Clara Bernberg Windeleff (fra Kerteminde)
 • Sara Stief/Frederikke Schade Jensen (fra Kerteminde)
 • Caroline Udemark - Mie Lindgren (fra Hornbæk)
 • Charlotte Dyhr - Sanne Olesen (fra Hornbæk)
 • Lydia Jørgensen - Johanne Heinsen (fra Hornbæk)
 • Elsa Nielsen - Anya Tolstoy (fra Hornbæk)
Herrer:
 • Mads Rosager/Martin Trans Hansen (fra Kerteminde)
 • Lars Mayland/Christopher Secher Hansen (fra Kerteminde)
 • Casper Munk Christiansen/Nikolaj Vestbjerg Christensen (fra Kerteminde)
 • Daniel Thomsen/Kristoffer Abell (fra Hornbæk)
 • Oliver Venndt Kaszas/Sebastian Venndt Kaszas (fra Hornbæk)
 • Anders Lund Hoyer/Søren Svane Hoyer (fra Hornbæk)
 • Søren Boelt Kristiansen/David Bording (fra Kerteminde)
 • Patrick Jørgensen/Jesper Skovmark (fra Kerteminde)
Mads Rosager/Martin Trans Hansen som har fundet topformen efter sejren i Kerteminde, kan også risikere at skulle melde afbud til det kommende DM. De deltager nemlig i kvalifikationen til Yantarny, og tilspiller de sig en plads I Main Draw, deltager de ikke ved DM.

Er du forhindret i at tage turen til Amager strand søndag, så er der dog stadig mulighed for at følge med. Du kan nemlig livestreame fra Amager strand hele søndagen ganske gratis. Volley TV er nemlig klar søndag morgen kl. 08.50, hvor der tages hul på de afgørende kampe.  
 
Torsdag, 20 Juli 2017 05:58

DU16 klar til historisk EM-slutrunde

For første gang nogensinde er et dansk kvinde ungdomslandshold klar til en EM-slutrunde. I morgen går det løs, når de unge danske piger tørner sammen med Grækenland i Sofia.

Der var masser af eufori, da det danske DU16 landshold i påsken fornemt kvalificerede sig direkte til EM-slutrunde i Bulgarien. Nu er ventetiden forbi, og den danske landstræner og den danske trup er mere end klar til at få skudt EM-slutrunden i gang, når de i morgen møder Grækenland.

”Humøret er i top, det her er nogle piger der hele tiden udvikler sig, der er intet der skræmmer dem. Vi bliver ikke mere klar end hvad vi er. Hvis vi spiller som vi ved vi kan, så kan vi tage point, og kan vi tage point, kan vi tage sæt, og så kan alt ske,” fortæller landstræner Mats Björkman.

Den danske trup satte onsdag morgen kursen mod Bulgarien, og der venter nu kun ét enkelt træningspas, inden de i morgen indleder EM-slutrunden mod Grækenland. Et græsk hold som på papiret må regnes som favoritter. Men de danske piger er klar, og vil gøre alt for at få succes i åbningskampen.

”Folk er meget spændte, det er super fedt at jeg kan mærke på truppen at alle glæder sig. Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi vil gøre alt for at gøre det godt. Vi håber på det bedste!,” fortæller anfører Adelina Pedersen.

Danmark er foruden Grækenland i pulje med stærke volley-nationer som Holland, Finland, Italien og værtsnationen Bulgarien.
/p>

Mange præmier fra det store lotteri ved European League Final 4 er fortsat uhentet. 


Følgende gevinster er ikke afhentet i Gentofte:

Præmie

Sponsor

Udtrukket

Vinderlod

Lørdag den 1. juli

     
Sportstaske

A-Serve

Efter 3. sæt af 1. kamp

Farve:  RØD
Serie:   V

Nr:        156

Gavekort til Sportsmate.
Værdi: 200 kr.

Sportsmate

Efter 3. sæt af 1. kamp

Farve:  BLÅ
Serie:   J

Nr:        79

Præmie

Sponsor

Udtrukket

Vinderlod

Søndag den 2. juli

     
Gavekort til LoSoCo Fashion.
Værdi: 1.000 kr.

LoSoCo Fashion

Efter 3. sæt af 1. kamp

Farve:   RØD
Serie:    V

Nr:         254

Gavekort til LoSoCo Fashion.
Værdi: 1.250 kr.

Boltspecialisten

Efter 1. sæt af 2. kamp

Farve:    BLÅ
Serie:     J

Nr:          1

 

Gevinsterne kan afhentes hos Volleyball Danmark i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby mod forevisning/aflevering af dit vinderlod.

For at sikre, at man i denne ferietid ikke møder op til en lukket dør, kan det være en god ide at ringe på tlf. 4326 2710 og aftale cirka tidspunkt for afhentning.

Hvis du har svært ved at komme til Volleyball Danmark i Brøndby og afhente, kan du i stedet sende en mail med vedhæftet foto af dit vinderlod og bede om at få gevinsten tilsendt med brevpost eller aftale en alternativ leveringsform.

Vi siger tillykke til alle vinderne og siger tak for deltagelsen til alle der købte lodder.

Torsdag, 06 Juli 2017 09:28

Sommer Camp blev igen en stor succes

Igen i år kunne Volleyball Danmark i samarbejde med Ikast KFUM indbyde en masse af landets volley-spillere til den årlige Sommer Camp.

Som en fast tradition kunne Volleyball Danmark igen i uge 26 invitere volleyballspillere i alderen 10-18 år til Sommer Camp i Ikast. Det blev som altid en uge med en masse volleyball, socialt samvær og nye venskaber på tværs af årgange og niveau.

Camp-deltager Emma Dalsgaard var også rigtig glad for, at hun endnu engang valgte at bruge en uge af sin sommerferie på Campen i Ikast.

”Jeg synes, det er gået rigtig godt. Det har været en meget lærerig uge, hvor man også har fået lært en masse nye mennesker at kende.” 

Deltagerne på årets Camp blev foruden de to daglige træningspas i hallen også introduceret for beachvolley, data volley program og en masse andre volley-relaterede aktiviteter.

Søndag, 02 Juli 2017 20:06

Landsholdsprofil på Final 4-Dream Team

Den unge danske landsholdsprofil, Rasmus Breuning, fik en plads på det fornemme Final 4-Dream Team. En flot turnering af den unge danske kantspiller, som meget snart er klar til endnu et italiensk eventyr. 

Der venter Holtes damer schweizisk modstand og Gentoftes herrer norsk modstand i efterårets europæiske klubturneringer.

Ved onsdagens lodtrækning i det europæiske volleyballforbunds hovedkvarter i Luxembourg blev der trukket lod til CEV Challenge Cup.

To danske hold var med i bowlen: Holtes danske mestre hos damerne samt Gentoftes DM-sølvvindere hos herrerne.

Lodtrækningen kunne blandt andet følges live på Twitter, og her kom de danske modstandere frem.

Holte møder Viteos Neuchatel Université fra Schweiz.
Gentofte skal en tur til Norge, hvor de møder BK Tromsø.

Holte spiller i perioden 12-14/12 med returopgør i perioden d. 9-11/1.

Gentoftes kampe mod de norske naboer finder sted d. 21-23/11 med returopgør d. 28-30/11.

Læs mere på CEV’s hjemmeside her.
http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=25613&ID=5

Grundspillet lakker mod enden, og det nu holdende for alvor skal gøre sig klar til slutspillet. Ishøj Volley har intet andet end æren på spil, i mens Middelfart fortsat kan nå en 3. plads. Se kampen direkte på www.volleytv.dk i aften fra 18.50.

Det har været nogle turbulente uger for Ishøj Volley, som i aften hjemme tager i mod Middelfart VK. For begge hold er det sidste kamp i dette års grundspil, og det er derfor nu at formen skal findes frem før der tages hul på kvartfinalerne.


Hvis Middelfart får en sejr i aften, og samtidig er heldige med at både Hvidovre og ASV taber deres sidste kamp, kan fynboerne ende som nummer 3 i grundspillet.

Ishøj Volley har været ramt af både karantæner og skader, og har i aften ikke andet end æren på spil. Men samtidig er det en god mulighed for hjemmeholdet, at få spillet holdet sammen inden der tages hul på kvartfinalerne. 

En masse elever fra 2. og 3. klassetrin havde byttet skolebøgerne ud med halgulvet og volleyball, da Volleyball Danmark, Gentofte Volley og Novo Nordisk inviterede en række skoler til kidsvolley stævne i Kildeskovshallen.

Et tæt samarbejde mellem Volleyball Danmark og Novo Nordisk gør, at der året rundt inviteres en masse af landets skoler til en dag i hallen med fokus på Kidsvolley og sundhed.

Sidste gang der blev afholdt skolestævne, var det i tæt samarbejde med Gentofte volley, da Kildeskovshallen åbnede dørene for mere en 250 elever fra 2. og 3. klassetrin.

”Det er et samarbejde, vi har haft med Novo Nordisk i små 10 år. Samarbejdet sikrer, at vi får en økonomi, så vi kan kan sende pokaler og tuneringsmateriale ud til mere end 37.000 elever årligt,” siger Christina Attrup Juhl, der er teamleder i Bredde og Udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

Det er ikke kun økonomisk, at Novo Nordisk og Volleyball Danmark samarbejder og sørger for, at skoler fra hele landet inviteres til kidsvolley stævner. Ved flere stævner giver Novo Nordisk en række af deres ansatte muligheden for en noget anderledes arbejdsdag.

”Det er mega sjovt at bruge en dag herude med en masse glade elever, og det er da også meget anderledes end at bruge en dag ved skrivebordet. Det giver os en masse livsglæde at se så mange glade børn, der hygger sig her i hallen,” fortæller Stine Helth fra Novo Nordisk.

Stævnet i Kildeskovshallen blev en stor succes, hvor en masse glade elever foruden volleyball også havde mulighed for at fornøje sig med en masse andre aktiviteter, der alle havde fokus på sundhed.

”Det er genialt at kunne kombinere sundhed og Kidsvolley, da det sætter fokus på både sporten og på kosten. Samtidig er det bare så fedt at se så mange glade børn. Det fortæller os, at det er en stor succes,” siger Christina Attrup Juhl.

Du kan se video fra Kidsvolley stævnet i Kildeskovshallen her.

 


Mandag, 28 november 2016 07:41

Holdene til Final 4 er fundet

I weekenden blev de sidste hold til årets Final4 fundet. Final4 afvikles over to dage i Frederiksberg hallen d. 16. og 17. december. 

Fredag aften skulle VK Vestsjællands damer fra 1. division op mod overmagten og de forsvarende pokalmestre fra Brøndby VK. Det blev en kamp, hvor der aldrig blev spænding om udfaldet, og Brøndbys damer vandt klart med 3-0 (25-15, 25-13, 25-10). 

Lørdag var der både kvartfinaler for herrer og damerne. Middelfart VK tog hjemme imod Ishøj Volley, som havde sat kursen mod det fynske. Efter hjemmeholdet tog første set og bragte sig i spidsen med 1-0, viste Ishøj-mandskabet hvorfor de var i pokalfinalen sidste år  og tog de næste 3 sæt. Kampen endte dermed med en sejr til udeholdet på 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-23), og dermed er Ishøj Volley klar til Final 4.  

Der var også to kvartfinaler hos damerne lørdag. Formiddagskampen, som blev vist på Zibrasport, blev en overbevisende sejr til Team Køge Volley på 3-0 (25-22, 25-21, 25-18) over Ikast KFUM. Eftermiddagskampen stod mellem Holte IF og Elite Volley Aarhus. Det blev ikke så overraskende til en sejr på 3-0 (25-16, 25-13, 25-18) til Holte IF.

Søndag skulle det sidste hold fil Final 4 findes, og det blev heller ikke her til nogen pokal-overraskelse. Boldklubben Marienlyst vandt med 3-1 (15-25, 25-19, 25-22, 25-21) hjemme over Lyngby-Gladsaxe.

Dermed er følgende hold klar til Final4: 

Damer: Amager VK, Brøndby VK, Team Køge Volley og Holte IF
Herrer: Gentofte Volley, Hvidovre VK, Ishøj Volley og Boldklubben Marienlyst.

Semifinalerne for begge køn spilles fredag d. 16. december, hvor der er fri entré til alle.

Lørdag d. 17. december er der finaler for både herrer og damer, hvor der dog skal købes billet til det store Final4-show.Foruden masser af god volleyball, kan der også forventes et større show med konkurrencer, underholdning mm. 

Køber du din billet til pokalfinalerne online kan du tage en ven med gratis

Studerende og børn under 16 år kommer gratis ind til både semifinaler og finalerne! 

Du kan også komme gratis ind til pokalfinalerne, hvis du køber billet til Dansk Volleyball Galla 2016, hvor hele Volleyball Danmark er med til at fejre dansk volleyball og beachvolley. Læs mere om gallaen og køb billet her.
Side 1 ud af 2

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.