Hjemmesidebanner
søndag, 28 oktober 2018 15:22

HU19 NUPPER OGSÅ BRONZEN

Written by
HU19 NUPPER OGSÅ BRONZEN Credits: Phil Gibbin
England – Danmark 1-3 (25-21, 22-25, 23-25, 21-25)

Erfaringer rigere efter vores puljekamp mod England, så allerede fra start havde vi fuldt fokus på at få sat vores blokader rigtigt, hvilket lykkedes i en stor del af kampen i dag, så vi får stop på mange bolde, eller pillet dem i forsvaret. 

Vi kommer skidt ud af starthullerne, da England lægger ud med et gevaldigt servetryk, så vi ikke kommer nok til angreb. Danmark jagter England i størstedelen af 1. sæt, og selvom vi får justeret i modtagningen, når vi ikke helt op og får kontakt, så England nupper første sæt med 25-21. 

Andet sæt kommer vi bedre i gang og er med allerede fra starten af. Vi får justeret vores server og holder et fornuftigt niveau på vores svæveserver, så vi får presset englænderne fra nettet. Det gør, at vi får tiden til at sætte blokaden rigtigt, samtidigt med, at vi hæver vores angrebsprocenter. 

Selvom modtagningen falder lidt i tredje sæt, holder vi presset i angrebet og går faktisk ud af sættet med en højere killprocent og effektivitet. Bertram Rygaard-Rasmussen kommer på banen med ny energi og friske ben og er med til at afgøre sættet til vores fordel. 

Fjerde sæt skulle være vores! Taktiske justeringer i serven, et bedre modtagningsniveau og en vild indsats af drengene afgør sættet til vores fordel. Høj moral og god gejst igennem hele sættet – Drengene er hele tiden på og holder hinanden oppe på aftalerne, og at der skal fightes for hver eneste bold. 

Bronzen er vores – og vi er glade og stolte over, at vi får rejst os efter semifinalen kampen i går, hvor vi ikke fik spillet op til det niveau, vi ved, at vi har i os. 

Startopstilling: Mikkel Hoff, Oskar Madsen, Joachim Hesselholt, Ulrik Dahl, Anton Lydolff, August Jelert og Jacob Hübner

Indskiftere: Emil Stenstrup, Bertram Rygaard-Rasmussen

Topscorer er Ulrik Dahl med 18 points, forfulgt af Oskar Madsen med 15 points. Bedste modtager er Oskar Madsen med 76 % positive og 35 % perfekte på 17 modtagninger. Igen i dag går vores centere forrest ved nettet, hvor August Jelert og Joachim Hesselholt laver 3 blokpoints hver.
Read 457 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.