Hjemmesidebanner
fredag, 26 oktober 2018 12:17

HU19 STARTER MED SIKKER SEJR OVER ISLAND

Written by
Foto: Phil Gibbin Foto: Phil Gibbin
Island – Danmark 0-3 (13-25, 11-25, 18-25)
Det danske HU19 landshold lægger stærkt ud ved dette års U19 NEVZA mesterskaber i England. 

Vi starter første sæt med Mikkel Hoff som hæver Anton Lydolff og Oskar Madsen på kanterne, Joachim Hesselholt og August Jelert på midten, Ulrik Dahl på diagonalen og Jacob Hübner som libero. Med en koncentreret indsats får vi presset Islændingene, i første sæt, med stærke server samt stabile angreb. Vores store blokader tvinger Islændingene til at oversatse i angrebet, hvor mange af deres bolde bliver slået ud og i nettet. Vi vinder sættet 25-13.

Anders Hauge på banen i stedet for Oskar Madsen i starten af 2. sæt. Igen kommer vi godt fra land hvor vi fortsætter med et højt servetryk. Samtidig ligger vi godt i blokaden og får stop på mange bolde, som vi kan omsætte til angrebspoint. Vi bytter August Jelert med Alfred Pontoppidan i midten af sættet. Gode modtagninger gør at hæver Mikkel Hoff nemt kan fordele boldene og får sat alle angribere godt i spil. Vi vinder sættet 25-11.

Bertram Rygaard og Emil Stenstrup starter 3. sæt. Vi starter igen sættet godt men kommer til at sidde fast i en enkelt opstilling hvor vi bliver lidt uskarpe i angrebet og for oversatset. Et godt pipe-angreb af Anton Lydolff får os ud af opstillingen, og derefter ser vi os ikke tilbage. Sættet kører vi hjem 25-18. 

Vi får til tider vist det niveau vi gerne vil være på. Kampen igennem holdes et højt servetryk hvilket giver os gode muligheder for at sætte en god blokade og vende forsvar til angreb. Alle mand er kommet godt i gang med turneringen og vi fik mulighed for at aflaste nogle af de spillere, som vi ved der vil blive trukket store veksler på senere i turneringen. 

Startopstilling: Mikkel Hoff, Anton Lydolff, Joachim Hesselholt, Ulrik Dahl, Oskar Madsen, August Jelert og Jacob Hübner.

Indskiftere: Anders Hauge, Alfred Pontoppidan, Bertram Rygaard-Rasmussen, Emil Stenstrup og Malthe Karhula.

Topscorer bliver Anton Lydolff med 13 points, der også bliver bedste modtager med 62 % perfekte modtagninger på 13 forsøg, og bedste server med 3 esser.
Read 355 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.