Hjemmesidebanner
mandag, 15 oktober 2018 17:50

DU17 lod blot Grønland få 16 points

Written by
Danmark – Grønland, 3-0 (25-2, 25-11, 25-3)
DU17 NEVZA, puljekamp

Efter en god start på turneringen mod Norge, så ventede der en anderledes opgave mod Grønland. Det er et hold, som har forbedret sig meget siden sidste års NEVZA. Det blev understreget ved, at de fik 24 og 20 points i to af sættene de spillede mod Island tidligere idag. Der var dog ingen tvivl om, at favoritværdigheden lå hos Danmark, hvilket hjemmeholdet var opsatte på at bevise. 

I 1. sæt var det helt tæt ind til stillingen 1-1.... Derefter servede Frederikke Hvid 23 gange i træk, før Grønland kom på pointtavlen igen til 24-2. Undervejs var centerspiller Emilie Højland fantastisk effektiv med 4 vundne angreb på 4 hævninger, mens resten af holdet udviste en enorm koncentration. Sættet blev vundet med 25-2.

Fra 2. sæts start blev der skiftet en del ud på det danske hold, men der var stadig et stort fokus fra alle spillere. Sarah Helmer var en dejlig stabiliserede faktor hos Danmark, hvor hun også fik vundet et par angreb. Grønland kom dog bedre med i dette sæt, hvor de fik held med bl.a. at vinde et par placerede angreb. I dette sæt var det nu en anden centerspiller, Katrine Schrøder, som vandt bolde på stribe på midten. Sættet blev vundet med 25-11.

3. sæt blev igen et sæt, hvor Danmark udviste en meget høj grad af koncentration. Sille Hansen leverede fed energi og var meget skarp i angrebsspillet, hvilket var medvirkende til Danmark kom størt fra start. I dette sæt var det så den tredje centerspiller, Frida Brinck, som virkelig stemplede ind på centeren med mange vundne bolde og en række stabile server. Sættet blev vundet med de noget usædvanlige cifre 25-3.

Kampens spiller blev Sille Hansen, som kom ind med en fantastisk energi og vandt en masse kraftfulde angreb. Silles rolle på holdet er netop at være en energibombe og det levede hun til fulde op til i denne kamp. 

DU17 spiller næste kamp tirsdag kl. 15.00 mod Island, hvor en sejr vil sende Danmark direkte i semifinalen. Holdet vil gøre alt for at sikre sig semifinalenpladsen, hvilket vil få en positiv effekt på friskheden i de efterfølgende afgørende kampe. Den sidste puljekamp mod Island kan følges på www.volleytv.dk eller live i Sportscenter Ikast (Hal C).
Read 254 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.