Hjemmesidebanner
lørdag, 06 januar 2018 22:37

DU17 FESTEN VAREDE I 3 FANTASTISKE SÆT

Written by
Danmark - Hvidrusland 1-3 (25-20, 23-25, 23-25, 14-25)

Tror ikke jeg nogensinde været tættere på en første klasses sensation, end det jeg var vidne til i dag. At vi overhovedet presser EM-semifinalisterne fra Hvidrusland er helt fantastisk, en sæt-sejr er simpelthen henrivende og at vi først i 4. sæt ikke orker at stå i mod mere er helt vildt. Det viser at vi med denne årgang er godt på vej mod nogle virkeligt sjove år fremover. Vi er jo kun lidt held og nogle små marginaler fra at vinde både 2. og 3. sæt ... hvad skete der lige der?

Hæver Hvid fik sat hævningern godt, Clara og Bissen får styr på timingen og scorede sammen hele 29 point, blokadetaktikken bliver holdt fuldt ud og vi laver hele 12 killbloks, forsvaret står fantastisk, alle angribere svinger på bolden som aldrig før, serverne presser deres hæver væk fra nættet - dejligt! Eneste sted vi ikke helt lykkes med det vi gerne vil er modtagningen, hvor deres servepress hele tiden udfordrer os maksimalt.

"Det var skønt at vi fik vist og I fik at se, hvad denne årgang er i stand til. Vi følte lidt at vi ikke helt havde forløst potentialet i de to første kampe - men dette her er nok det aller bedste jeg set noget ungdomslandshold spille mod en modstander af Hvidruslands kaliber (de tværede for øvrigt banen med Israel den første dag).

Kæmpe tak til vore fans, som støttede hos hele kampen igennem - endda så meget at de kom op og tottes med Israels ledere, der mente at de larmede for meget!!

Kampens spillere blev Clara Windeleff, der igen var på det velkendte niveau.

Kæmpe cadeau til samtlige spillere og ledere på holdet, der alle på hver deres måde har bidraget til at gøre denne turnering til noget man vil mindes i lang tid fremover. Tak for at I var med til at byde op til dans i dag. De første tre sæt fra dagens kamp, er sæt jeg vil se om og om igen, bare for at igen og igen opleve den vildeste fest og samtidigt nydelsen af, at slidet i træningslokalerne og alle oplæg og personlige snakke faktisk gør en forskel på og udenfor banen - de her piger er lavet af noget helt specielt - de er de sejeste "vippepingviner" - tak for at I er dem I er - det er en ren fornøjelse at være en del af jeres udvikling.

Nu er det snart bedtime, op kl. 05.30 og afsted.
Read 636 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.