Hjemmesidebanner
lørdag, 28 oktober 2017 20:04

DU19 klar til NEVZA-finale

Written by
England-Danmark: 0-3 (21-25, 18-25, 15-25)

I semifinalen ved NEVZA-turneringen i Kettering, England, stod de danske piger igen overfor de engelske værter. I gårsdagens puljekamp vandt Danmark 3-1, så England måtte omkring en kvartfinalesejr over Færøerne, inden de havde kvalificeret sig til dagens semifinale.

England lagde ud med lige præcis det stærke servepres, som havde givet Danmark problemer i puljekampen. Head coach Mats Björkman forsøgte forskellige løsninger for at stabilisere den danske servemodtagning, hvilket da heldigvis lykkedes i løbet af kampen. Libero Isabella Nielsen tog et stort ansvar i denne fase af spillet.

I både første og andet sæt bølgede spillet frem og tilbage og det danske hold måtte kæmpe hårdt for pointene. Godt blokadearbejde og centerangreb  fra specielt Sophia Andersen og gode serveserier fra Sofie Darling gav dog de kærkomne point, der afgjorde sættene til Danmarks fordel.

I 3. sæt trak Danmark hurtigt fra og kontrollerede resten af kampen.

Endnu engang en flot holdindsats af Danmark, hvor alle spillere kom på banen og bidrog positivt til udfaldet.

Søndag venter Sverige i finalen kl. 16.00 (17.00 dansk tid). Den tætte 3-2 kamp mellem de to hold i puljekampen, tyder på at endnu en gyser venter.

Også et stort tillykke til vores drenge, der med en 3-0 sejr over Norge også er klar til finale i morgen.
Read 1964 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.