Hjemmesidebanner
lørdag, 28 oktober 2017 19:49

HU19 ER I FINALEN TIL NEVZA

Written by
HU19 ER I FINALEN TIL NEVZA Photo credits: Volleyball England
Danmark – Norge 3-0 (25-13, 25-14, 25-20)

Efter at have vundet puljen fredag havde vi kun en enkelt kamp i dag. Vi har derfor sovet længe, gået en tur i skoven og hvilet på værelserne. Vi var derfor friske fra begyndelsen og kommer derfor også godt fra start.

Første sæt var præget af stabile powerangreb på kanterne og vores solide servemaskine som lægger pres på nordmændene. Vi har derfor mulighed for at spille stærkt blok/forsvarsspil, og vi vinder boldene i transitionen. Vi vidste på forhånd, at svæveserver ville have stor effekt i området omkring den norske libero, men også, at vores springserver ville volde nordmændene problemer. August Jelert er vågen ved nettet og straffer de norske overspilninger. Vi vinder sættet 25-13.

Vi får en kanonstart på andet sæt, da Jacob Brinck fyrer en lang servestime af med flere rene serveesser. Vi ser os aldrig tilbage og kører sættet sikkert hjem 25-14. Ulrik Dahl kommer på banen for Simon Jørgensen og fortsætte vores høje angrebstryk. Samtidig fungerer vores blok/forsvar stadig optimalt, og vi får hænder på rigtig meget i blokaderne. Vores kantblokader er hurtige til at justere blokaden, når de norske hævninger faldt. I slutningen af sættet sætter Bertram Rygaard-Rasmussen nogle servepoints på kontoen med 2 serveesser.

Vi starter tredje sæt med Anton Lydolff i stedet for Oskar Madsen, hvilket ikke afspejler sig på vores spil. Nordmændene ved, at de skal spille deres chance nu og bruger i højere at slå af på vores blokader. Vi arbejder videre med at sætte stabile blokader ind over nettet, samtidig med, at forsvaret får hænder på meget. Vi vinder sættet 25-20.

I morgen spiller vi finale mod Sverige kl. 14 lokal tid, dvs. kl. 15 dansk tid. Husk dog, at vi går over til vintertid i nat.

Startopstilling: Oskar Madsen, Jacob Brinck, Bertram Rygaard-Rasmussen, Tobias Kjær, August Jelert, Simon Jørgensen og Rasmus Høyer

Indskiftere: Anton Lydolff, Ulrik Dahl og Marius Thomsen

Topscorer er Tobias Kjær med 17 points, Jacob Brinck er næstbedste pointscorer med 11 points. Bedste modtager er Anton Lydolff med 75 %. Bedste blokadespiller er Bertram Rygaard-Rasmussen med 3 blokpoints.
Read 1221 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.