Hjemmesidebanner
fredag, 27 oktober 2017 20:39

HU19: KONCENTRERET INDSATS FØRER TIL SEMIFINALEPLADS

Written by
Danmark - England 3-0 (25-23, 25-23, 25-12)

Kampen starter skidt, da Mads Kyed vrikker rundt på anklen under smashopvarmningen. Heldigvis står Bertram Rygaard-Rasmussen klar til at træde ind i stedet for. Sættet starter lidt rodet, men vi får hurtigt etableret rytmen mellem Bertram Rygaard-Rasmussen og Tobias Kjær, Oskar Madsen og Simon Jørgensen, mens vores centere, August Jelert og Jacob Brinck knokler igennem i blokaden. Selvom vores centere ikke får mange hævninger, er de med til at trække en blokadespiller og dermed skabe plads til kanterne.  Tvivlsomme dommerkendelser medfører, at det spidser til i slutningen af sættet, men vi holder hovedet koldt og vinder sættet 25-23.

Efter en skidt start i andet sæt, tager vi timeout ved stillingen 1-4 og kommer derefter hurtigt igen og fører i store dele af sættet. Duellerne er lange, men spillerne får vist nogle tekniske detaljer og fightet sig til flere points. Vi spiller med et stabilt servepres og hurtige justeringer i modtagningen, og Anton Lydolff laver et godt indhop med skarpe server, og Ulrik Dahl kommer ind i en blokade match-up undervejs i sættet. Vi vinder sættet med 25-23.

Tobias Kjær bomber os godt i gang i 3. sæt med en god servestime, ligesom vores bundsolide modtagning med Tobias Kjær, Oskar Madsen, Rasmus Høyer og Jacob Brinck holder højt niveau, så vores centere August Jelert og Jacob Brinck kommer godt i gang i angrebet. Ulrik Dahl og Anton Lydolff kommer ind midtvejs i sættet i stedet for Simon Jørgensen og Oskar Madsen og laver begge points fra starten. Vi vinder sættet sikkert 25-12.

I løbet af hele kampen laver vi virkelig få uprovokerede fejl, hvilket vidner om en meget koncentreret og fokuseret indsats af spillerne.

Vi er direkte i semifinalen i morgen kl. 17:30. Dagen kommer derfor til at gå med hvile, lidt frisk luft i skoven og holdmøde.

Tobias Kjær udtaler efter kampen: Det hele startede meget svært, da vores startende hæver Mads Kyed vrikkede om under smashopvarmningen. Det betød, at unge Bertram Rygaard-Rasmussen kom ind i stedet. Dette gav os bare endnu mere ild i øjnene og efter 2 tætte sæt viste vi høj klasse i 3 sæt og afgjorde kampen komfortabelt 25-12 i tredje. Nu er fokus rettet mod semifinalen i morgen kl. 18!

Startopstilling: Bertram Rygaard-Rasmussen, Tobias Kjær, August Jelert, Simon Jørgensen, Oskar Madsen, Jacob Brinck og Rasmus Høyer

Indskifterne: Anton Lydolff og Ulrik Dahl

Topscorer bliver Tobias Kjær med 15 points. 
Read 1236 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.