Hjemmesidebanner
fredag, 27 oktober 2017 09:47

HU19 får god start på U19 NEVZA

Written by
Danmark – Island 3-0 (25-14,25-10, 25-11)

Vi kommer rigtigt fint fra start her i Kettering med en sikker sejr over Island.

I første sæt er vi skarpe fra starten af sættet og lægger et højt servepres, der gør det vanskeligt for Island at komme igennem vores blokader. Island er altid svære at spille imod, fordi de kæmper helt vildt og får hænder på rigtig mange bolde. Mads Kyed får fordelt boldene fornuftigt blandt vores angribere, der kvitterer med høj killprocent. Marius Thomsen kommer ind på en serverunde og bagtur. Vi bruger lidt tid på at få justeret vores 1’er og 5’er forsvar frem i banen i modsvar til de mange lobs fra Island. Vi vinder sikkert sættet 25-14.

Andet sæt får vi en sløv start. Upræcise hævninger gør det svært for os at komme til angreb, og vi er bagud 5-8 ved første tekniske time-out. Vi får talt lidt med vores hæver omkring afstand og tempo, og derefter står der Danmark på resten af sættet. Oskar Madsen fyrer en imponerende servestime af, samtidig med, at vi har fået justeret vores blok/forsvar. Ved anden tekniske time-out er foran 16-10, og vi kører sættet hjem med 25-10.

Vi skifter ud til tredje sæt, men den danske servemaskine fortsætter. Anton Lydolff og August Jelert starter sættet med god energi, god modtagninger og stop i blokaderne. Undervejs kommer Ulrik Dahl og Bertram Rygaard-Rasmussen på banen og laver points fra starten af. Vi vinder sættet 25-11.

Alle mand er kommet godt i gang turneringen, og vi hepper nu på pigerne, der spiller første puljekamp mod England. Næste punkt på programmet er frokost, derefter retur til hotellet og hvile, inden det går løs mod England kl. 18 i aften.

Startopstilling: Mads Kyed, Oskar Madsen, Søren Reimann, Simon Jørgensen, Tobias Kjær, Jacob Brinck og Rasmus Høyer

Indskiftere: Marius Thomsen, August Jelert, Ulrik Dahl, Anton Lydolff og Bertram Rygaard-Rasmussen

Topscorer: Oskar Madsen med 16 points, herunder 6 serveesser. Bedste modtagere er Tobias Kjær og Rasmus Høyer med 75 % perfekte modtagninger, men også Oskar Madsen, der modtager størstedelen af serverne, holder højt niveau med 44 % perfekte. 
Read 1217 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.