Hjemmesidebanner
torsdag, 13 april 2017 22:03

HU17 KOM FINT FRA START MOD SPANIEN

Written by
HU17 KOM FINT FRA START MOD SPANIEN Photo credits: CEV
Spanien – Danmark 3-1 (22-25, 25-20, 25-12, 25-13)

Vi kommer godt fra land i første sæt, hvor vi får holdt modtagningen på et højt niveau, så vores hæver, Mikkel Hoff, får gode muligheder for at sætte angrebet op. Samtidig er vores to kanter, Jacob Hübner og Kalle Madsen, godt kørende i angrebet. Libero, Emil Stenstrup, får styret modtagningen med Kalle og Jacob på bedste vis, og vi modtager med 55 % perfekte og kun 1 modtagningsfejl i løbet af hele første sæt. Vores to centere, Alfred Pontoppidan og Frederik Fiskbæk, knokler igennem i blokaden, så vi får gode muligheder for at spille forsvar. Dette afspejles i, at Spanien faktisk kun vinder 10 angrebet i løbet af første sæt mod vores 16 vundne angreb.  Sættet vindes med 25-22.

Igen i 2. sæt holder vi et flot modtagningsniveau med 68 % positive og 50 % perfekte, men kan ikke holde vores servepres, hvor vi laver for mange servefejl. Kalle Madsen er fortsat godt kørende i angrebet og holder os inde i sættet. Vi får aldrig rigtig gang i vores angrebspres over højrekanten, hvor vi forsøger os med flere løsninger. På den positive side får især Bertram Rygaard-Rasmussen sat blokaderne rigtigt og får løbet mange forsvarsbolde op. Vi spiller egentligt fint op med Spanien, men servefejlene bliver udslagsgivende for sættet, som vi taber 20-25.

Vores modtagning bliver sat under pres i 3. sæt, hvor vi kæmper med at få boldene i spil. Og når vi endelig får bolden op, er vi simpelthen for uskarpe i angrebet. Nok om det sæt. Vi taber 12-25.

Vi får modtagningen op på et acceptabelt niveau igen i 4. sæt, men batterierne er ved at være tømt. Uprovokerede slagfejl begynder at snige sig ind og lidt vanskeligheder i kommunikationen, der ellers har fungeret godt i hele kampen. Nikola Carapic og Malthe Karhula kommer ind med god energi, hvilket giver et lille pusterum. Vi taber sættet 13-25, men får dog sluttet sættet bedre af efter en svær periode i midten af sættet.

Cheftræner, Christian Hesselberg, udtaler efter kampen: ”Jeg synes, at vi modtager rigtig godt igennem hele kampen – med udsving ganske vist, men samlet set fornuftig modtagning. Fysisk set kan vi ikke matche dem. I de to første sæt kan vi følge med, men når vi hele tiden er under fysisk pres, begynder det også at tære mentalt. På den positive side får vi bygget videre på det spil, som vi startede med i december under 1. runde, og vi kan se en klar forbedring i alle spillets facetter, bare siden i mandags, hvor vi mødte ind. Nu venter Holland i morgen. Holland går for at være verdens højeste befolkning, hvilket også afspejler sig i deres HU17 volleyhold. Det bliver en også en svær opgave i morgen, ingen tvivl om det, men vi er fortrøstningsfulde. Vi fik vist i dag, at topniveauet er der, og vi godt kan være med. Hvis vi får hævet bundniveau og minimeret udsvingene, kan vi spille med i morgen.”

Startopstilling: Mikkel Hoff, Jacob Hübner, Alfred Pontoppidan, Bertram Rygaard-Rasmussen, Kalle Madsen, Frederik Fiskbæk og Emil Stenstrup.

Indskiftere: Jonas Marcussen, Nikola Carapic, Malthe Karhula

Bedste angriber er Kalle Madsen med 25 vundne angreb. Bedste danske server er Jacob Hübner med 4 points. Bedste danske modtager bliver Kalle Madsen med 43 % perfekte, men også Emil Stenstrup ligger pænt med 37 % perfekte. 
Read 1591 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.