Hjemmesidebanner
torsdag, 12 januar 2017 19:06

HU19: LUFTEN GIK AF BALLONEN

Written by
HU19: LUFTEN GIK AF BALLONEN Credits: CEV
Danmark – Bulgarien 1-3 (25-18, 28-30, 13-25, 20-25)

Vi fik en flyvende start i 1. sæt og kom først til begge tekniske time-outs og fik hele tiden holdt Bulgarien på afstand. Angrebsmæssigt kommer vi rigtig fint i gang, og hæver, Mads Kyed, får gode modtagninger og arbejde med, så han kan få fordelt boldene godt, hvilket angrebsstatistikken også vidner om med kun 2 uprovokerede angrebsfejl. Vi laver en del points i egen serv, men laver også for mange servefejl. Det er efterhånden kendetegnende for Danmark, at vi blokerer godt, og også her får vi en god start med fire rene blokpoints. Vi vinder sættet komfortabelt 25-18.

Så skulle momentum holdes i 2. sæt. Vi kommer igen fint fra start og er foran ved begge tekniske time-outs. Bulgarien forærer os intet i 2. sæt. De får lagt et rigtig godt servepres, som vi har svært ved at håndtere. Til gengæld er vores kanter, særligt Simon Jørgensen og Tobias Kjær skarpe i angrebet og laver flere angrebspoints på vigtige tidspunkter. Vi spiller med god tålmodighed i angrebet og tager chancen, når den byder sig. Bulgarien kommer først til 24 og får sætbold, men vi overlever flere bolde og får også selv sætbolde flere gange, men laver desværre ærgerlige fejl i serven. Vi taber sættet med ærgerlige 28-30.

Bulgarien skruer gevaldigt op for servepresset i 3. sæt. Det fremtvinger også nogle fejl, men når Bulgarien får serven over, kan vi ikke håndtere den. Vi giver Mads Kyed svære arbejdsbetingelser, hvilket også afspejles i vores angriberes effektivitet. Vi taber stort 13-25.

Der ventede en stor opgave med at få samlet spillerne op efter 3. sæt, men der blev snakket konstruktivt i sætpausen, og vi er på fra starten af sættet. Vores kanter får igen gang i angrebspointene, men Bulgarien er uhyggeligt sikre og laver kun fire uprovokerede fejl i hele sættet, hvilket er uhørt lidt. Bulgarerne får skudt hul på vores modtagning igen, men vi får kæmpet os op igen i slutningen af sættet, men desværre for sent og taber 20-25.

I morgen venter Georgien, der tidligere i dag tabte 3-0 til Hviderusland. Kampen starter kl. 15 lokal tid, dvs. kl. 14 dansk tid.

Startopstilling: Mads Kyed, Oskar Madsen, Jacob Brinck, Simon Jørgensen, Tobias Kjær, August Jelert og Mikkel Overgaard.
Indskiftere: Ulrik Dahl, Frederik Vester, Marius Thomsen

Topscorer: Oskar Madsen med 16 points, tæt forfulgt af Tobias Kjær med 15 points og Simon Jørgensen med 13 points.

Bedste modtager er Tobias Kjær med 54 % positive og 21 % perfekte på 24 modtagninger.

Bedste blokadespillere er Mads Kyed og Tobias Kjær med 3 blokpoints hver. 
Read 1037 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.