Hjemmesidebanner
søndag, 30 oktober 2016 17:59

Guld til DU19 ved NEVZA i England

Written by
DU19, NEVZA Finale, Kettering, England

Danmark – Norge: 3-1 (25-18, 18-25, 25-22, 25-22)

Det lykkedes for Danmarks piger at revanchere puljenederlaget til Norge og derved vinde finalen med 3-1.

Kampen blev en utrolig intens og spændingsmættet affære, hvor begge hold i lange perioder viste rigtig flot volleballspil.

De to første sæt forløb nogenlunde på samme måde som de to holds opgør i puljespillet. Danmark kom godt fra start og kontrollerede første sæt. I andet sæt skruede Norge op for presset og pressede danskerne til at lave for mange fejl.

Men i modsætning til puljekampen, viste de danske piger derefter, at de var klar til at kæmpe sig tilbage i kampen. Det danske servepres fungerede godt og blokaden mod de stærke norske kantangribere kom på plads. Norge udfordrede konstant det danske hold og der skulle knokles gevaldigt for at få pointene i hus. Men både i 3. og 4. sæt var de danske piger en kende mere distinkte i sine boldhandlinger, hvilket gav udfaldet.

Glæden var stor og glædestårerne mange, da Danmark sikrede sig sejren på den tredje matchbold i 4. sæt.

Alle danske spillere var på banen og bidrage positivt til det flotte resultat og denne bredde i truppen er måske det, der i sidste ende har sikret guldet til Danmark i denne lange turnering.

Tak til spillere, klubtrænere og coach team for at have bidraget uvurderligt til indsatsen.Read 1658 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.