Hjemmesidebanner
lørdag, 29 oktober 2016 20:34

DANMARKS HU19 I FINALEN!

Written by
DANMARKS HU19 I FINALEN! Volleyball England
Danmark – England 3-0 (25-20, 25-18, 25-12)

Danmark er i finalen til HU19 NEVZA Mesterskaberne i England efter en sikker 3-0 sejr over værterne fra England.

Som etter i puljen havde vi den sene semifinale her til aften – og dermed en lang dag til at hvile og forberede os. Coachteamet tog i hallen for at se kvartfinalen mellem England og Island, hvor vi skulle møde vinderen af kampen. På forhånd havde vi en ide om, at det formentlig blev England, der ville trække sig sejrrigt ud af kampen, hvilket da også blev tilfældet, dog først efter 4 sæt. Englands spil er meget bygget op omkring anføreren Ryan Poole med nr. 10, så meget af oplægget omhandlede, hvordan vi fik stoppet ham i angrebet.

Dette lykkes særligt godt i store dele af kampen, hvor vi også får lagt et godt servepres på englænderne, så vi har optimale betingelser i blok/forsvaret, hvor særligt Rasmus Mikelsons gik forrest og lukkede nettet ned.

I både første og andet sæt, koldstarter vi en smule og kommer bagud 0-4, men kæmper os ud af det, finder løsningerne, er skarpe på serverne og får spillet godt blok/forsvar i løbet af hele kampen.

I 3. sæt vender vi rotationen for at komme i vores bedste opstillinger med det samme for at få en god start på sættet, hvilket lykkes til fulde, og vi kommer på 8-1. Vi presser på igennem hele sættet og lukker 3. sæt med 25-12.

Vi spiller finale i morgen kl. 17 dansk tid (husk skift til vintertid) mod Sverige, der traditionelt set er nogle tætte kampe.

Startopstilling: Mads Kyed, Nikolaj Hjorth, Kasper Helverskov, Oskar Madsen, Tobias Kjær, Rasmus Mikelsons og Mathias Petersen

Indskiftere: Jens Feldthus, Simon Jørgensen

Topscorer: Rasmus Mikelsons med 13 points, heraf 5 direkte blokpoints
Read 893 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.