Hjemmesidebanner
fredag, 28 oktober 2016 12:28

HU19 GODT FRA START I ENGLAND

Written by
HU19 GODT FRA START I ENGLAND Volleyball England
Danmark – Norge 3-0 (25-21, 25-22, 25-23)

Danmarks HU19 landshold kom godt fra land med en 3-0 sejr over Norge i den tidlige morgenkamp til NEVZA mesterskaberne i England.

Det var begrænset, hvad vi vidste om nordmændene inden dagens kamp, så i det taktiske oplæg havde vi meget fokus på egen side – og så ville vi justere undervejs på taktikken alt efter, hvad der skete på den anden side.

Nordmændene får en god start med solide blokader over for vores kanter, men med gode modtagninger, stærke pipe-angreb og en vilje til at ofre sig for holdet i forsvaret, får vi overtaget i løbet af sættet, hvor vores kanter også lykkes med at slå højt i blokken og finde hullerne. Vi vinder sættet komfortabelt med 25-21.

Andet sæt starter vi med de samme 7 spillere. Pointmæssigt er vi lidt bagefter igennem størstedelen af sættet, men får skabt det afgørende hul i Rasmus Mikelsons’ serv. Vi vinder sættet med 25-22.

I tredje sæt kommer vi bagud fra starten af og får først kontakt ved 21 points, men lykkes med at holde fokus på os selv og få optimeret opstillingen undervejs i løbet af sættet. Jens Feldthus, Kasper Helverskov og Oskar Madsen kommer på banen og spiller sættet færdigt. Vores springserver mister lidt effekten undervejs, men vi skifter med stor succes til svæveserver, som vi får slået hul på den norske modtagning med. Efter en god arbejdsindsats vinder vi sættet 25-23.

I aften kl. 18 (kl. 19 dansk tid) spiller vi mod Island. Følg med på livestream på volleyballengland.org

Startopstilling: Mads Kyed, Nikolaj Hjorth, Sebastian Jeppesen, Simon Jørgensen, Tobias Kjær, Rasmus Mikelsons og Mathias Petersen

Indskiftere: Jens Feldthus, Kasper Helverskov og Oskar Madsen

Topscorere: Rasmus Mikelsons og Tobias Kjær med 14 points hver. 
Read 801 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.