Hjemmesidebanner
tirsdag, 18 oktober 2016 16:10

TRE-TRINS-RAKETTEN ER I LUFTEN, SEJR TIL DU17

Written by
DANMARK - FÆRØERNE, NEVZA DU17
3-0, (25-13, 25-11, 25-23)

Holdets anfører, Astrid Mellmølle, havde forsikret trænerstaben om efter England-kampen, at holdets første sejr ville komme mod Færøerne. Hun beskrev det som en tre-trins-raket, først 0 sæt mod Finland, så 2 sæt mod England og så sejr mod Færøerne. Anførerens ord skulle vise sig at holde stik, da Danmark tog en sikker 3-0 sejr. Dermed er holdet klar til kvartfinale kl. 12.00 i morgen mod et stærkt svensk hold, så det bliver rigtig spændende.

I 1. sæt fulgtes holdene ad i starten til 8-7, men så begyndte Danmark for alvor at finde rytmen i angrebsspillet og bragte sig foran med 16-8 og senere 21-9. Sættet blev sikkert vundet med 25-13. 

Danmark kom flyvende ud fra 2. sæts start, hvor de hurtigt tog føringen til 8-2. Danmark havde godt styr på Færøernes spil og var dygtige til at komme med modangreb. Føringen blev udvidet til 16-9 og senere 21-10, inden Danmark vandt med 25-11.

Så fulgte det altid svære 3. sæt efter to komfortabelt vundne sæt. Fokus var på at holde energien og blive ved med at lægge tryk på Færøerne. Men desværre indsneg der sig en del fejl i det danske spil, som pludselig måtte se sig kørt agterud med 12-16. Heldigvis viste holdet, at de også kan når det gælder. Så de arbejdede sig igen ind i sættet og fik udlignet ved 21-21. Danmark var  bedst da sættet skulle afgøres og vandt med 25-23. 

Der var flere danske spillere, som gjorde en god figur i kampen. Kampens spiller gik dog til Astrid Liv Empacher, som leverede hæverspil med stor kreativitet.

Holdet ender 3'er i puljen og skal spille mod 2'eren fra den anden pulje i morgen, nemlig Sverige. Kampens spilles kl. 12.00.

"Det var dejligt for holdet, at vi nu i tredje forsøg kunne tage den længe ventede sejr. Pigerne leverede et flot og koncentreret spil i de to første sæt, hvor koncentrationen desværre svigter i tredje sæt. Men det var fedt at se, at pigerne steppede up til sidst, da sættet skulle afgøres. Nu handler det om at forberede os frem mod Sverigekampen imorgen, som vi glæder os rigtig meget til. Vi har endnu ikke haft en kamp, hvor det hele bare har klikket. Men det vil vi arbejde hårdt for sker i morgen, og det vil I kunne se på pigerne", udtaler head coach Kim Buchwald.
Read 672 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.