Herre A       Herre U21      Herre U20      Herre U19      Herre U17 NEVZA     Herre U17 EM       Dame A      Dame U20      Dame U19       Dame U18      Dame U17     Dame U16  
Lørdag, 09 Juli 2016 15:15

HU20 spiller op med Tjekkiet

Written by
Tjekkiet - Danmark 3-0 (25-18, 25-20, 25-21)

Efter gårsdagens sejr over Slovakiet skulle HU20 op mod Tjekkiet. 

Inden kampen udtalte assistenttræner Christian Hesselberg, at HU20 forventede en svær kamp mod de fysisk stærke tjekkere, hvor især diagonalen kunne blive afgørende. 

I 1. sæt kommer HU20 godt fra start med solide danske blokader, hvor vores to centere, Rasmus Mikelsons og Simon Andersen knokler og gang på gang får lukket tjekkerne ned. Samtidig finder Mads Kyed og Simon Jørgensen hinanden i angrebet, hvilket udmønter sig i flere angrebspoints. Vi møder væsentlige skarpere server og større blokader, men får hænder på det meste. Efter en dansk time-out får vi bedre styr på organisationen ved de svære bolde, og vi er med langt henad vejen, hvor især Simon Jørgensens og Oscar Møllgaards server sidder skarpt. Tjekkiet får først til sidst skabt et hul, da Tjekkiets diagonal får hamret nogle springserver af sted, hvilket gør, at vi må aflevere flere bolde, som Tjekkiet får vendt til points. 

Andet sæt starter tjekkerne med præcise server ned ad sidelinjen, og vi må igen aflevere flere bolde. Ved første TTO er vi bagud 1-8, så fokus er på mental nulstilling. Jacob Brinck kommer ind for Nikolaj Hjorth og stabiliserer modtagningen og stempler samtidig ind i angrebet. Efter gode server og klogt angrebsspil samtidig med, at Rasmus Mikelsons lukker nettet ned, får vi spillet os op på 13-15. Frederik Dahl kommer igen ind for Simon Jørgensen, hvor vi sender Rasmus Mikelsons ud og blokere på diagonalen. 

Vi starter 3. sæt med de 7 spillere, der afsluttede 2. sæt. Det betyder, at Oscar Møllgaard bliver headspiker, mens Brinck går på running spiker. I 3. sæt får vi sat flere stop-blokader på diagonalen, og vi får stadig kæmpet mange bolde op i forsvaret. Oscar Møllgaard viser stort overblik og lobber skarpt langs nettet. Jens Feldthus gør et godt indhop og sætter skarpe svæveserver over, samtidig med, at han får fat i alt nede på baglinjen. Vi kommer på 20-20, inden den tjekkiske hæver sætter millimeter præcise server nede i 1'er hjørnet, der reelt afgør sættet til Tjekkiets fordel. 

Med tanke på at vi møder væsentligt skarpere, mere præcise og hårdere server, holder vi modtagningen på et fornuftigt niveau, hvor vi får holdt bolden på egen side, og Mads Kyed knokler får at få sat angriberne godt op. Tobias Kjær kæmper igen en brav kamp i forsvaret og får hænder på meget. 

Efter kampen udtaler Rasmus Mikelsons: "I perioder spiller vi fint, og vi følger godt med dem i hele 1. sæt. Vores blok/forsvar fungerede rigtigt godt i 1. sæt. Vi er med, indtil diagonalen går ned for at serve ved stillingen 16-18 - Hårde powerspringserver, der giver Tjekkiet 6-7 points.

Ærgerligt, at vi starter 2. sæt med at komme bagud 1-8, men vi får skiftet Brinck ind, der gør et fint indhop og får stabiliseret modtagningen, og derfra fik vi gejsten op igen, og vores blok/forsvar kommer igen op og køre, og vi kommer op på 16-16, hvor sættet igen knækker for os. Det er ærgerligt, at vi ikke er mere kyniske og følger med Tjekkiet til slutningen.

I 3. sæt spiller vi godt op med Tjekkiet, og især vores forsvar fungerer godt. Vi får kæmpet alle bolde op, og de lange dueller går vores vej. Men igen er det ærgerligt, at vi ikke kan følge sættet til dørs fra 20-20.

Alt i alt, godt forsvar og blok, men vores side-out er stadig for ustabil. Vi har en god servekamp, hvor vores svæveserver giver os gode muligheder for at spille det blok/forsvarsspil, som vi gerne vil. Vi er ærgerlige over, at Tjekkiet i slutningen af hvert sæt får en stime, der afgør sættet til deres fordel."

Startopstilling: Mads Kyed Jensen, Nikolaj Hjorth, Rasmus Mikelsons, Simon Jørgensen, Oscar Møllgaard, Simon Andersen og Tobias Kjær. 

Indskiftere: Frederik Dahl, Jens Feldthus, Jacob Brinck. 

Topscorer bliver igen Oscar Møllgaard med 16 points. Jacob Brinck bliver bedste modtager med 25 % perfekte modtagninger. 
Read 735 times

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.