Hjemmesidebanner
lørdag, 02 april 2016 18:13

Danmark smider sætbolde mod Tyskland

Written by
Danmark smider sætbolde mod Tyskland cev.lu
Danmark HU20 – Tyskland HU20 1-3 (20-25, 25-23, 22-25, 26-28)

Vi stod ellers med gode muligheder på hånden for at sikre os et 5. og afgørende sæt mod Tyskland, der blev nr. 4 til EM sidste år, men Tyskland pressede på og hev sejren i land 3-1.

Vi kommer sløvt fra start i første sæt, hvor tyskerne presser på fra starten af sættet med hårde springserver, som vi ikke får håndteret så godt, som vi normalt gør. Men vi kommer godt i gang – Vores to centere, Rasmus og Simon knokler hårdt for at trække den tyske centerblokade, hvilket skaber gode betingelser for vores kanter. Vi får dog aldrig lukket hullet op til tyskerne og taber sættet 20-25.

Andet sæt får vi startet med det helt rette fokus og kommer først til begge tekniske time-outs. Frederik Dahl kommer godt ind for Simon J i en blok matchup, hvor vi sender Rasmus Mikelsons ud for at blokere på diagonalen, hvilket resulterer i nogle gode stop-blokader, som vi får vendt til angrebspoints. Nikolaj Hjorth styrer modtagningen og går samtidig først i angrebet, hvor Nikolaj nærmest scorer efter behag. Mads Kyed får også iscenesat vores centere, der kan slå uden om den ellers meget høje tyske center på godt 210 cm. Oscar Møllgaard får samtidig godt gang i springserven, og vi vinder sættet 25-23.

Ligesom i første sæt kniber det med at komme i gang af starten af sættet. Tyskerne får samlet nogle store blokader over for vores kanter, hvor kun Oscar Møllgaard og Nikolaj Hjorth finder hullerne. Brinck kommer ind på diagonalen og stabiliserer blokaden. Vi følges godt af, men vi presser serven for meget og giver tyskere tre-fire nemme points på servefejl, som de profiterer godt af i slutningen af sættet, som de vinder 25-22.

Vi sidder fuldstændigt på fjerde sæt og går blandt andet til 2. Tekniske time-out 16-9. Umiddelbart efter 2. Tekniske time-out sidder vi fast i en opstilling, hvor tyskerne kommer op på minus 2 på millimeterpræcise server langt ned i 5. hjørnet, der gør det svært for at få sat angrebet godt sat op. Vi arbejder os dog ud af situationen og kommer på 24-20, men får ikke omsat vores chancer til points. Modtagningen bliver presset i bund, hvilket gør det svært for Mads at få sat angrebet op, hvilket igen gør det svært for vores angribere, der kommer over for nogle solide blokader, som enten får lukket os ned eller gør, at vi må aflevere bolden. Dét straffer tyskerne hårdt ved at spille hurtigt og komme én til én. Vi taber sættet 28-26.

Assistenttræner, Christian Hesselberg Jensen, udtaler efter kampen: ”Vi er utroligt skuffede, for det må bare ikke ske, at vi smider fire sætbolde. Jeg synes, at vi laver for mange personlige fejl på vigtige tidspunkter i sættet. Jeg har lidt svært ved at sætte flere ord på lige nu”

Startopstilling: Mads Kyed Jensen Nikolaj Hjorth, Simon Andersen, Simon Jørgensen, Oscar Møllgaard, Rasmus Mikelsons og Mathias Petersen

Indskiftere: Jacob Stein Brinck, Jens Feldthus, Anders Bay Als, Tobias Kjær, Frederik Dahl

Topscorer blev anfører Oscar Møllgaard med 24 points og bedste modtager med 69 % positive modtagninger. Rasmus Mikelsons er bedste blokadespiller med 6 kill blokader. 

Read 721 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.