Hjemmesidebanner

Opdatering 12/5-20: Beachvolleyens Dag aflyses

Beachvolleyens Dag skulle have været afviklet lørdag d. 6. juni. Eftersom forsamlingsforbuddet gælder i hvert fald indtil d. 8. juni, er det vurderet, at det ikke giver mening at afvikle Beachvolleyens Dag, når der til et arrangement max må være 10 deltagere, der samtidig ville skulle holde en meters afstand.

Beachvolleyens Dag

Til Beachvolleyens Dag kommer hele Danmark til at syde af beachvolley. Rundt omkring i landet byder både beachvolley- og indendørsklubber velkommen til en sjov dag hvor beachvolleyen er i centrum. 

Beachvolleyens Dag er for alle - uanset alder og niveau. Mange mennesker synes, at beachvolley er en sjov måde at være aktiv i den friske luft og med Beachvolleyens Dag, håber vi på, at endnu flere får lyst til at kaste sig rundt i sandet.  

Beachvolleyens Dag er en tilbagevendende begivenhed i Volleyball Danmark og DGI Volleyball, der startede i 2019, hvor 37 arrangørklubber rundt omkring i landet var med til at sprede glæden ved Beachvolley. I 2020 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med DGI Volleyball endnu engang Beachvolleyens Dag. Datoen er sat til den 6. juni 2020 - læs mere på følgende to sider:
Samarbejdspartnere Beachvolleyens Dag 2020:

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.